SUPAPA DE SENS CU VENTIL, ARC SI FLANSE PT APA, DIN FONTA, HIDRA, PN16bar, DN.100mm

Adauga un review

  • Cod produs: 40H05100
  • Producator: BRANDONI

1,450.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Clapeta de sens BRANDONI DN100 SERIA F5.000 cu prindere intre flanse. Model cu arc, montarea putand fii atat pe verticala cat si
pe orizontala. Aceasta poate fi folosita in instalatiile de incalzire si conditionare (HVAC), distributie si tratare apa, de aer
comprimat, uleiuri si hidrocarburi, aplicatii din agricultura, aplicatii industriale si statii de pompare, mai putin instalatiile
cu abur.
Corpul si axul clapetei sunt frabricate din fonta EN GJL 250, arcul din inox AISI 302, garnitura din cauciuc NBR.
Presiunea minima de necesara de deschidere a clapetei depinde atat de orientarea (verticala sau orizantala) dupa care este
montata cat si de sensul debitului

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU INTERIOR [MM] 100 MM
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 16 BAR
KV 360 MC/H
PRESIUNE MINIMA DE DESCHIDERE 318-624 MMCA
LUNGIME [MM] 170 MM
INALTIME TOTALA 220 MM
DIAMETRU FLANSA [mm] 220
NR PRINDERI [mm] 8XM18 BUC
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -20
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 100
MASA [KG] 13.8
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri