STATIE POMPARE CALEFFI SOLAR 3/4 CU POMPA UPM3 15-75 GRUNDFOS 8-30L/MIN FARA REGULATOR

Adauga un review

 • Cod produs: 42278152
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: CALEFFI

1,750.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Statie de pompare pentru sisteme termice solare, cu racordare pe retur.
Componente:
- pompa de circulatie solara;
- supapa de siguranta solara;
- robinet de umplere / golire;
- manometru:
- debitmetru;
- termometru retur;
- ventil de nchidere cu ventil de incarcare;
- 2 conexiuni furtun;
- izolatie pre-formata:

Stația de pompare Caleffi face parte din componentele esențiale din alcătuirea unui sistem de încălzire bazat pe energie solară. Funcția principală a stației solare este de a transfera căldura de la panoul solar către boilerul instalației. Aceasta realizează întreaga operațiune fără să provoace pierderi de căldură, astfel încât transferul termic să se realizeze cît mai optim cu putință.

Stația nu este prevăzută cu regulator solar. Pentru controlul eficient asupra funcționării sistemului este necesar să achiziționăm separat un controler special. În acest fel putem obține rezultate mult mai bune în privința temperaturii apei și putem opta pentru funcția care ne convine cel mai mult.

Prin utilizarea unui sistem complet de încălzire solară beneficiem de o multitudine de avantaje. În funcție de tipul de sistem ales, vom obține eficiență energetică foarte ridicată, reducere semnificativă a consumului de energie și mai puțină poluare ca rezultat al utilizării surselor de energie fosile. Este alternativa cea mai economică și mai ecologică dintre toate sursele de energie disponibile.

Toate componentele sistemului de încălzire solar au rolul de a maximiza randamentul acestuia. Începând de la părțile cele mai importante, anume panourile solare, și până la instalația de apă, sunt folosite cele mai performante principii de funcționare, care contribuie la sporirea eficienței sistemului.

Avantajul înlocuirii surselor de energie convenționale cu energia solară este faptul că nu mai trebuie să depindem de racordarea la rețele de distribuție publice. Putem crea o casă complet independentă din punct de vedere energetic, ceea ce are drept consecință costuri 0 pentru consum. Energia solară este gratuită și disponibilă oriunde, astfel investiția într-un astfel de sistem este foarte rentabilă. În funcție de dimensiunile proiectului, investiția se amortizează în aproximativ 3-5 ani.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL UPM3
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
RACORD [TOLI] 3/4 F TOLI
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri