STATIE POMPARE APE UZATE, CU POMPA TWINGO 300

(1) Adauga un review

2,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este o statie de pompare subterana, complet automatizata, utilizata pentru colectarea si pomparea apelor uzate pluviale, reziduale din zonele aflate sub nivelul retelelor de canalizare interioara, cum ar fi: subsoluri (camere) tehnice, garaje subterane, demisoluri, beciuri, pivnite, crame, etc.
Statia de pompare are un bazin de receptie, o piesa de prelungire, o grila, un furtun de refulare, o electropompa submersibila TWINGO 300 si o clapeta de sens cu diametrul de 1 1/4 toli.
Bazinul de receptie este o constructie monobloc din polietilena, cu un volum util de 75 litri, care poate fi conectat pe 3 directii diferite la 90 grade, cu diametre de la 40 pana la 110 mm.
Piesa de prelungire este folosita pentru ajustarea la nivelul solului avand garnitura de etansare si cuprinzand grila, care are rolul de a colecta corespunzator apele de la suprafata pardoselii in care este instalata.
Furtunul de refulare are un diametru exterior de 40 mm, un diametru interior de 32 mm si o lungime de 5 m.
Electropompa submersibila este din polimer armat cu fibra de sticla, corpul pompei fiind rezistent la coroziune. Motorul este asincron monofazat. Cablul de alimentare are sectiunea de 0.75 mm si o lungime de 10 m. Pompa este dotata cu senzor de nivel cu serviciul de pornit/oprit automat si cu senzor pentru protectie termica

Mai multe

Specificatii tehnice

FURNIZOR VALROM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 35
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 5.8
DIMENS. MAXIMA A PARTICULELOR [mm] 30
DEBIT MAXIM [M3H] 9
DIAMETRU [MM] 550 MM
INALTIME [MM] 740 MM
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.33 KW
GRAD DE PROTECTIE IP X8
CLASA DE IZOLARE B
MASA 18 KG KG
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review