STALP SUSTINERE TURBINA EOLIANA 1000W H=6M 76MM

Adauga un review

990.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Stalpul de sustinere pentru turbina NE-1000 trebuie montat pe o fundatie de beton

Energia eoliană este o sursă de energie verde, regenerabilă, generată de vânt. Ea reprezintă o soluţie extrem de eficientă de producere a energiei electrice. Compania noastră încurajează și în țara noastră, instalarea turbinelor eoliene. Acest tip de energie va genera facil cantitatea de energie necesară unui trai decent menținând la un nivel scăzut impactul asupra mediului înconjurător. Acest lucru este evident deoarece se reduce la maxim poluarea generată de utilizarea unor combustibili fosili pentru obținerea energiei electrice. Emisia zero de substanțe poluante, datorită faptului că nu se ard acești combustibili, reprezintă un avantaj demn de luat în seamă.

Turbinele eoliene sunt plasate la înălțime pentru a prelua toată puterea vântului. Ele sunt plasate pe stâlpi speciali care le ajută să producă maximum de energie. A venit momentul să aruncați o privire asupra acestor produse pentru a putea fi capabili de a vă produce singuri energia electrică. Odată cu achiziționarea unei turbine eoliene și a stâlpului de susținere de la Romstal, la un preț avantajos, obțineți independența față de marii producători și distribuitori de energie. Energia va fi gratuită fiind produsă de natură.

Acum, la Romstal, gasiți toate elementele necesare pentru a avea o turbina eoliană funcțională amplasată chiar în curtea casei dumneavoastră!

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

LUNGIME [M] 6
DIAMETRU [MM] 76 MM
GROSIME 3.5 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

  • Tevi metalice de 6m;
  • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
  • Echipamente mari de tip cazane;
  • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri