SPOT LED INCASTRAT CROMAT COB Ø180X180X67MM 20W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

99.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul spoturilor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii spoturilor LED. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Ledurile sunt ideale opentru iluminatul interior sau exterior, având rezistență foarte mare la umezeală sau temperaturi extreme. Spoturile led sunt foarte fiabile și le putem folosi fără niciun inconvenient oriunde dorim. Spoturile au o putere mare de iluminare, însă consumând mult mai puțină energie decât oricare altă sursă de iluminat.

Spoturile led sunt utile nu doar pentru aspectul estetic pe care îl conferă, ci și pentru avantajele date de tehnologia led încorporată. Ledurile au o eficiență energetică foarte mare, utilizând energia primită doar pentru producerea luminii. Spre deosebire de becurile incandescente, care folosesc aproximativ 10% din energie pentru generarea luminii, ledurile sunt foarte economice.

Pe lângă consumul mic de energie pe care îl au, ledurile au și cel mai ridicat randament luminos, care ajunge până la 160 lumeni/W, în comparație cu 15 lumeni/W la becurile incandescente. Intensitatea luminoasă a ledurilor asigură utilizarea unei puteri mai mici pentru a oferi lumină mult mai concentrată.

Lumina emisă de leduri este foarte asemănătoare de lumina naturală. Aceasta nu obosește privirea și nu emite radiații infraroșii sau UV, fiind recomandată în special copiilor sau persoanelor sensibile la readiații.

Ledurile au o durată de viață foarte mare și rezistență ridicată. Acestea nu se strică, nu se deteriorează și nu se sparg cu ușurință. Sunt foarte sigur de utilizat și nu reprezintă nici un pericol de accidentare. Ledurile sunt mult mai sănătoase pentru noi și mpentru mediul înconjurător și datorită faptului că nu conțin mercur sau alte substanțe toxice.

Prin utilizarea ledurilor este redusă poluarea și cantitățile de deșeuri. Ledurile sunt prietenoase cu mediul, fiind alternativa cea mai ecologică de sursă luminoasă

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE CROM
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 20 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
LUNGIME [MM] 190 MM
LATIME [MM] 190 MM
INALTIME [MM] 80 MM
MASA [KG] 0.77
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri