SPOT LED INCASTRAT CROMAT AR111 Ø111X67MM 9W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

68.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Pretul include taxa verde: 1.19 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Spot-ul led cu lumină rece este perfect pentru a furniza o intensitate luminoasă crescută, având avantajele tehnologiei led. Putem întrebuința spot-ul pentru iluminatul interior, acesta fiind potrivit pentru a obține efecte plăcute. Spot-ul led are o putere de 9 Watt care este suficient de puternică însă fără să fie prea intensă astfel încât să devină deranjantă.

Tehnologia diodelor semiconductoare emițătoare de lumină reprezintă cea mai avanatajoasă modalitate pentru obținerea luminii. Becurile cu led au calități ce depășesc orice alt mod de iluminat, fie cel prin incandescență, fie cel fluorescent. Avantajele led-urilor sunt:

 • eficiența energetică foarte ridicată. Led-urile consumă foarte puțină energie deoarece utilizează energie primită pentru a emite lumina și doar un procent foarte mic se risipește sub formă de căldură. În comparație, becurile incandescente sunt cele mai ineficiente, risipind energia în proporție de peste 90%.
 • costuri mult mai reduse pentru factura la energie. Consumul redus de energie înseamnă cheltuieli mai mici la facturi. Prețul ceva mai ridicat de achiziție se amortizează aproape imediat deoarece vom economisi la factura de energie.
 • durabilitatea cea mai mare dintre toate sursele de lumină. Led-urile rezistă până la 50.000 de ore de utilizare sau chiar mai mult, pierzând în timp doar din intensitatea luminoasă, ceea ce le face practic să dureze o viață întreagă.
 • nu poluează. Becul led nu poluează atât datorită consumului redus ce presupune emisii de noxe mai mici, cât și datorită faptului că nu conține substanțe periculoase precum mercurul, fiind cea mai bună soluție pentru protejarea mediului înconjurător
 • fiabilitatea ridicată. Becul led se sparge foarte greu și nu prezintă riscul accidentărilor.
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE CROM
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 9 W
SOCLU G53
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 111 MM
INALTIME [MM] 67 MM
MASA [KG] 0.28
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri