SPOT LED INCASTRAT ALUMINIU MOBIL Ø87X51 70MM 3W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

  • -30 %

14.49 LEI (Reducere 30%)

10.14 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul spoturilor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii spoturilor LED. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Iluminatul cu leduri are caracteristici unice și de neegalat pentru crearea unui decor cu lumină flexibilă și eficientă, din punct de vedere energetic. Utilizarea sistemelor LED nu numai că poate transforma ambientul spațiului interior în ceva interesant, dar au și proprietăți remarcabile precum consumul foarte redus de energie sau durata mare de viață.

Spoturile led pot fi integrate în orice tip de încăpere, fiind flexibile și adaptabile oricărui decor. Le putem amplasa în bucătărie deasupra blatului de la chiuvetă pentru un iluminat aplicat pe zone precise, de asemenea acestea pot fi montate în baie lângă oglindă pentru un iluminat mult mai bun. Pot fi utilizate pentru a scoate în evidență porțiuni ale încăperilor, precum scările sau holurile.

Oricum le vom întrebuința, un lucru este cert în privința acestora, anume că sunt foarte economice. Investiția în dispozitive de iluminat cu leduri este foarte rentabilă, fiind considerată alternativa cea mai optimă pentru iluminat. Putem economisi până la 80% din consumul regulat de energie alocat iluminatului dacă înlocuim becurile sau celelalte dispozitive obișnuite cu cele pe bază de leduri.

Spoturile obișnuite sunt destul de fragile și nu de puține ori acestea se strică mult prea repede. Vom evita acest neajuns cu ajutorul spoturilor cu leduri. Acestea rezistă foarte bine la fluctuațiile de tensiune, iar lumina nici măcar nu pâlpâie. Ledurile nu se încing, astfel acestea sunt acoperite cu o sticlă foarte rezistentă care nu se sparge cu ușurință.

Durata de întrebuințare a spoturilor led nu depinde de numărul de aprinderi ori de tipul mediului în care se află. De aceea sunt foarte indicate pentru iluminatul băilor, unde există umezeală foarte ridicată. Nu conțin mercur, astfel că nu trebuie să avem grijă sau atenție când le utilizăm.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ALB
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 3 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 85 MM
INALTIME [MM] 45 MM
MASA [KG] 0.16
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri