SPOT LED INCASTRAT ALUMINIU MOBIL Ø138X62 110MM 9W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

51.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul spoturilor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii spoturilor LED. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Spotul led încastrabil cu putere de 9W este perfect pentru a ilumina doar anumite zone, fără creere unui disconfort vizual. Spotul este confecționat din aluminiu și este mobil, ceea ce îl face excelent pentru a direcționa lumina exact în locurile pe care dorim să le facem mai vizibile.

Spotul este realizat prin intermediul tehnologiei led, care utilizează diode semiconductoare care emit lumină. Tehnologia led este soluția optimă pentru iluminat, având o eficiență foarte ridicată și rezistență deosebită, chiar și în condiții de umezeală.

Avantajele ledurilor sunt:

 • consum redus de energie. Ledurile au o eficiență energetică foarte ridicată, astfel consumă mult mai puțină energie în comparație cu oricare altă modalitate de iluminat. Ledurile produc lumină rece, adică fără aport de căldură, precum în cazul becurilor incandescente. Acestea din urmă utilizează doar 10 % din energia primită pentru a o converti în lumină, restul este risipită sub formă de căldură.
 • durabilitate ridicată. Ledurile au cea mai mare durată de viață dintre toate formele de iluminat, variind între 50.000 și 100.000 de ore. Durabilitatea ledurilor nu depinde de numărul de aprinderi și stingeri, precum în cazul becurilor incandescente și tuburilor fluorescente.
 • rezistență mare. Ledurile rezistă fără să se deterioreze la lovituri sau căzături. Acestea nu se sparg, sau crapă, fiind prevăzute cu o sticlă mai groasă în comparație cu becurile incandescente care sunt destul de fragile. Astfel nu vom avea neplăcerea vreunui accident nedorit.
 • ledurile nu poluează și nu conțin substanțe nocive. Ledurile contribuie la menținerea unui mediu mai ecologic prin reducerea noxelor produse de consumul excesiv de energie. Ledurile nu conțin mercur sau alte metale periculoase, care pot afecta sănătatea noastră sau a mediului.
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ALB
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 9 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 138 MM
INALTIME [MM] 45 MM
MASA [KG] 0.42
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri