SPOT LED INCASTRAT ALUMINIU MOBIL Ø108X62 92MM 5W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

15.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul spoturilor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii spoturilor LED. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Spotul LED mobil este excelent pentru a direcționa cu ușurință lumina către zonele vizate, fără să fie nevoie să iluminăm o întreagă încăpere. Acesta utilizează tehnologia ledurilor, cea mai performantă în materie de iluminat.

Unde îl putem folosi?

Oriunde ne permite imaginația, căci spotul led nu are nici o resptricție privind spațiul, mediul sau locul unde amplasat. Deoarece are un mecanism mobil acesta este binevenit pentru a ilumina porțiuni ale încăperilor, fiind ușor de manevrat.

Avantaje

Spoturile LED sunt versatile, simplu de folosit și au foarte multe beneficii. Datorită tehnologiei ledurilor, acestea sunt ușor de controlat pentru a obține efectul vizual dorit și pentru mai mult confort în utilizare. În acest fel putem regla intensitatea luminoasă pentru a se adapta nevoilor noastre.

Ledurile sunt foarte eficiente, au cel mai redus consum de energie și au durată mare de viață. Din acest motiv sunt foarte economice și sunt alternativa cea mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Ledurile contribuie la reducerea emisiilor de CO2 și la diminuarea cantităților de deșeuri.

Un alt avantaj al ledurilor este că sunt foarte rezistente și nu reprezintă vreun pericol de accidentare. Acestea nu conțin mercur, astfel că nu au nevoie de condiții speciale de utilizare.

Lumina emisă de leduri este mult mai benefică pentru ochi, căci nu obosește privirea și nu conține radiații nocive. Ledurile sunt foarte sigur de folosit și reprezintă o investiție foarte rentabilă.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 5 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 108 MM
INALTIME [MM] 62 MM
MASA [KG] 0.18
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri