SPOT LED INCASTRAT ALB FIX Ø155x80 15W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

59.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 1.19 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Pentru un iluminat de cea mai bună calitate avem nevoie de cele mai performante dispozitive. Spotul led încastrat cu putere de 15W este soluția ideală pentru a obține efectele vizuale dorite, beneficiind simultan de consum foarte mic de energie. Utilizarea acestuia ne va oferi atât avantajele iluminatului cu spoturi, care este foarte practic și are un efect decorativ, cât și avantajele utilizării tehnologiei LED.

Beneficiul major al spotului LED încastrat este faptul că ne ajută să economisim substanțial la consumul de energie. Acest lucru se datorează modului special în care funcționează. Ledurile sunt diode semiconductoare care emit lumină fără aport termic. Astfel, ledurile nu utilizează energia pentru a genera căldură și nu se încing. Acest lucru le face să fie cele mai eficiente dispozitive de iluminat, având rezistență crescută la uzură.

Spoturile led pot fi montate în orice tip de mediu, inclusiv în încăperile de baie, unde există umezeală ridicată. Acestea suportă fără probleme diferențe termice sau lovituri, fiind acoperite cu o sticlă dură și foarte rezistentă. Ledurile au durată de viață foarte ridicată, iar deteriorarea acestora se realizează treptat în timp. Astfel, dacă un bec obișnuit se strică brusc, pe neașteptate, un bec led își pierde din intensitatea luminoasă după un anumit timp de utilizare, fără să-și piardă funcționalitatea.

Ledurile reprezintă o opțiune ecologică deoarece au consum mic de energie și produc în timp mult mai puține deșeuri. Acestea nu conțin mercur, astfel nu pun în pericol sănătatea noastră ori pe cea a mediului înconjurător.

Spotul led încastrat este o alternativă economică și ecologică pentru a iluminatul interioarelor. Acesta ne permite să obținem efecte vizuale intersante, în funcție de stilul de amenajare a locuinței. De asemenea, putem opta pentru dispozitive speciale pentru controlul luminozității, pentru un plus de eficiență.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ALB
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 15 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 155 MM
INALTIME [MM] 80 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri