SPOT LED INCASTRAT ALB FIX Ø110x60 7W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

38.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 1.19 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Spoturile led sunt perfecte pentru a conferi încăperilor un aspect estetic mult mai plăcut prin jocul de lumini pe care îl crează. Una dintre calitățile ledurilor este faptul că se pot cupla foarte simplu la dispozitive de ajustare a luminozității, permițând astfel controlul intensității luminoase pentru efecte luminoase interesante.

Ledurile reprezintă cea mai avansată tehnologie în materie de surse de lumină. Acestea au avantaje mult peste celelalte modalități de iluminat, precum becurile incandescente, neoanele sau becurile cu halogen. Ledurile au un consum redus de energie și produc lumina la o intensitate foarte ridicată.

Eficiența energetică a ledurilor se datorează faptului că pe de o parte acestea produc lumina fără aport de căldură, iar pe de altă parte au cel mai mare randament luminos. Ledurile emit o lumină concentrată cu intensitate de până la 150-160 lumeni/W, spre deosebire de becurile incandescente care emit lumina cu 12-15 lumeni/W. Energia pe care o primesc este convertită aproape integral în lumină, astfel nu există risipă de energie sub formă de căldură.

Durabilitatea ledurilor este foarte ridicată, ajungând până la 100.000 de ore de utilizare. După aproximativ 50.000 de ore de folosire, ledurile pierd din intensitatea luminoasă circa 10%. Acest lucru nu le împiedică să funcționeze în continuare, fără nici o problemă. Practic, ledurile au o durată de viață nelimitată, nu se strică, putând fi înlocuite în momentul în care le scade luminozitatea maximă.

Ledurile nu crează poluare și sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător. Sunt sigur de utilizat, fără riscul de a se sparge. Rezistența și durabilitatea ridicate ale ledurilor au ca rezultat crearea unui număr mai mic de deșeuri. Putem folosi ledurile fără nici o grijă în preajma copiilor, deoarece nu conțin substanțe nocive pentru sănătatea noastră.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ALB
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 7 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 110 MM
INALTIME [MM] 60 MM
MASA [KG] 0.3
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri