SPOT LED INCASTRAT ALB FIX Ø110x60 7W 230V LUMINA CALDA

Adauga un review

38.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Decorul unei încăperi este dat și de felul cum este realizat iluminatul acesteia. Spotul led încastrat este ideal pentru a conferi personalitate și stil amenajării interioare, având simultan și toate avantajele tehnologiei led. Putem utiliza spoturile pentru a crea un ambient plăcut și pentru a controla cu ușurință intensitatea luminoasă în funcție de preferințe.

Avantajele ledurilor sunt date de felul cum funcționează acestea. Ledurile produc lumina rece, fără aport de căldură. Acest lucru le face să fie cele mai eficiente surse de lumină artificială și le conferă rezistență deosebită. Ledurile au în plus cel mai mare randament luminos, ceea ce înseamnă că produc lumina cu o intensitate foarte mare raportat la consumul energetic.

Durata de viață a ledurilor este foarte mare, acestea putând să funcționeze până la 100.000 de ore. Spre deosebire de becurile incandescente sau tuburile fluorescente, ledurile nu se strică și rămân funcționale chiar dacă intensitatea luminoasă a acestora poate să scadă. De asemenea, durabilitatea ledurilor nu depinde de numărul de aprinderi sau stingeri ale luminii.

Ledurile produc o lumină apropiată de cea naturală, doar că fără să emită vreun fel de radiații. Lumina generată de leduri nu obosește privirea și nu deranjează ochii atunci când este aprinsă brusc.

Un alt avantaj al ledurilor este faptul că nu poluează. În primul rând din cauza consumul foarte mic de energie, care presupune emisii de noxe foarte reduse. Durabilitatea și rezistența crescute ale ledurilor înseamnă cantități mult mai reduse de deșeuri. Ledurile se pot recicla mult mai ușor și din cauza faptului că nu conțin mercur sau alte substanțe toxice, care pot afecta sănătatea noastră sau a mediului înconjurător.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ALB
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 7 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 110 MM
INALTIME [MM] 60 MM
MASA [KG] 0.3
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri