SONDA DE TEMPERATURA BOILER PT. SISTEMUL "VITOSOLIC", PT500

Vezi review-uri

 • -22 %
 • Cod produs: 35WA9138
 • Parteneri Romstal: @
 • Producator: VIESSMANN

630.00 LEI (Reducere 22.22%)

489.99 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare in max. 29 zile
 • Produs disponibil EXCLUSIV la cerere

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cumpara SONDA DE TEMPERATURA BOILER PT. SISTEMUL "VITOSOLIC", PT500 din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Accesorii panouri solare - Accesorii automatizari panouri solare.

Sistemele de încălzire bazate pe energie solară concepute de VIESSMANN sunt perfecte pentru a prepara apa caldă menajeră. Sonda de temperatură a boilerului pentru instalațiile termice solare este special concepută pentru a regla temperatura apei în condițiile unor valori foarte ridicate.

Temperatura foarte ridicată din instalația termică solară trebuie să fie ajustată pentru ca apa caldă să poată fi utilizată în mod confortabil. Sonda de temperatură are rolul de a controla eficient temperatura apei și de a proteja instalația de posibilele implicații pe care o temeperatură prea mare le are. Fără reglajul temperaturii există riscul creșterii presiunii în interiorul vasului boilerului, care poate produce defecțiuni sistemului.

Sonda de temperatură are un rol foarte important în privința confortului termic. Deoarece instalația termică solară nu are o funcționalitate constantă, depinzând de puterea soarelui, aceasta nu poate furniza apa caldă la fel ca un boiler pe gaz metan. De aceea este necesară o astfel de sondă specială care să ajusteze temperatura astfel încât aceasta să nu fie prea fierbinte.

Instalația termică solară este o soluție economică pentru a dispune de apă caldă. Putem reduce un procent foarte mare din consumul energetic pentru locuință deoarece energia solară este gratuită. De asemenea, radiația solară este o sursă regenerabilă de energie, ceea ce înseamnă că aceasta nu se epuizează și poate fi disponibilă oricui. Foarte imporatnt este și faptul, că spre deosebire de sursele de energie fosilă, energia solară nu are nici un fel de emisii poluante. Prin intermediul sistemului de încălzire ce utilizează energia solară putem diminua o foarte mare cantitate din emisiile de CO2 care afectează mediul înconjurător.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri