SOBA TIP SEMINEU PE PELETI, DIN OTEL, LUCA, 8.5 kW

(3) Adauga un review

 • Cod produs: 84AP0009
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: ALFA-PLAM A.D

4,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 50.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Soba compacta, din otel, cu functionare pe biocombustibil (peleti).
Soba este alcatuita din:
- rezervor pentru peleti cu volumul de 23 kg
- panou de comanda
- recipient pentru jar
- ventilator pentru incalzirea spatiului
- ventilator pentru evacuarea fumului
- termostat in cazul incarcarii manuale a peletilor
- termostatul in cazul umplerii manuale a cazanului
- sistemul de incarcare
- placa electronica
- intrerupator pentru pornirea sobei
- aprinzator electric.
Panoul de comanda este compus din:
- doua display-uri LCD cu leduri incorporate
- tasta pentru pornire ON/OFF
- tasta pentru reglarea functionarii MENU
- patru taste ale MENU-ului pentru cresterea temperaturii, reducerea temperaturii, reducerea puterii, cresterea puterii
- 6 diode LED care indica starea functionarii sobei.
Consumul de combustibil pe ora: 1,92 kg/h

Sobele au reprezentat o variantă foarte populară la noi în țară dintotdeauna. Asociem copilăria și viața la țară de prezența sobei lângă dogoarea căreia am trăit clipele magice alături de bunici. În prezent sobele nu mai reprezintă cea mai viabilă opțiune pentru asigurarea confortului termic de care este nevoie pentru o viață activă și modernă. Însă acum putem beneficia atât de confort, cât și de senzația specială pe care o resimțim când suntem învăluiți de căldura generată de o sobă.

Compania sârbească Alfa-Plam, producătoare de dispozitive pentru încălzire pe bază de combustibil solid, propune un model de sobă tip șemineu ce va încânta pe oricine. Cu un design simplu și minimalist, dotată cu două display-uri LCD, soba LUCA reprezintă o soluție practică și deosebită pentru a asigura căldura în încăperi. Aceasta funcționează pe bază de peleți și este prevăzută cu un ventilator pentru încălzirea spațiului și unul pentru evacuarea fumului.

Poate părea puțin demodată revenirea la o astfel de soluție pentru încălzirea locuinței, însă aceasta prezintă unele caracteristici foarte avantajoase, care merită luate în considerare.

În primul rând, prețul. Costurile unui astfel de dispozitiv nu sunt deloc ridicate față de alte opțiuni. Combustibilul utilizat valorează mai puțin decât costurile pentru gaze, spre exemplu. Consumă în medie 1,92 kg de peleți pe oră.

Soba este confecționată din oțel, un foarte bun conductor termic, ce asigură distribuirea excelentă a căldurii în încăpere. Aceasta are încorporat un rezervor pentru peleți pentru 23 kg și prin apăsarea tastei de pornire este suficient să o puneți în funcțiune. În cazul încărcării manuale, este prevăzută cu un termostat special pentru a putea controla temperatura la care se ajunge. Timpul de funcționare depinde de necesitățile dvs. Puteți opri dispozitivul oricând considerați că a încălzit suficient camera.

Nu în ultimul rând, soba tip șemineu LUCA conferă un aer boem, mult mai primitor locuinței dvs. Aspectul vizual este unul deosebit, ce îmbie la relaxare și la momente plăcute alături de familie și apropiați.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ALFA-PLAM
MODEL LUCA
PUTERE NOMINALA TERMICA PELETI [KW] 8,37
RANDAMENT PELETI [%] 84,55
INCALZIRE CENTRALIZATA NU
TEMP. GAZE ARDERE PELETI [°C] 196
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
VOLUM BUNCAR PELETI [L] 23
COMBUSTIBIL 1 PELETI
RACORD GAZE ARSE [MM] 80
INALTIME [MM] 940
LATIME [MM] 500
ADANCIME [MM] 470
MASA [KG] 110
FINISAJ BEJ
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (3 review-uri)

Adaugă un review