SOBA TIP SEMINEU PE PELETI CU INCALZIRE CENTRALIZATA,DIN OTEL, DORICA SUPREME, 21.8 kW

(2) Adauga un review

  • -22 %

17,300.01 LEI (Reducere 22%)

13,500.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Soba tip semineu, din otel, cu incalzire centralizata, cu functionare pe biocombustibil (peleti). Soba contine urmatoarele: -
ventilul de siguranta cu racordul R - pompa de circulatie, vas de expansiune,robinet pentru umplere si golire a instalatiei. -
aprinzator electric - ventilator pentru evacuarea fumului - panou de comanda si control - schimbator de caldura - sistem de
curatare manual - rezervor pentru peleti cu volumul de 30 kg. Panoul de comanda este compus din: - display LCD - tasta pentru
pornire ON/OFF, iesire din program - tasta pentru modificarea programului SET - patru taste ale MENU-ului pentru cresterea
temperaturii, reducerea temperaturii, reducerea intensitatii incalzirii, cresterea intensitatii incalzirii. - afisaj pentru:
ceas, temperatura din camera, temperatura apei, informatii privind functionarea sobei. Soba degaja 2.9 kW in incinta unde este
montata, iar restul de 19.6 kW se distribuie catre radiatoare. Consumul de combustibil maxim pe ora: 4.9 kg/h

Soba tip șemineu Dorica Supreme de la Thermorossi va da cu siguranță un aer aparte oricărei locuințe. Aceasta este fabricată din oțel și sticlă și funcționează pe bază de peleți. Nicicând nu a fost mai plăcut să vă încălziți locuința în timp ce priviți focul prin ușa de sticlă a sobei sorbind dintr-o cană de ceai.

Soba are dimensiuni extrem de reduse (1327X560X649) dacă stăm să ne gandim la puterea pe care o produce. Întâi de toate o să vă încânte accesul inovator și extrem de facil care se face prin glisare în partea de sus la rezervorul de combustibil. Dacă doriți să încălziți locuința, soba tip șemineu Dorica Supreme reușește să asigure confortul oferind încălzire centralizată pentru o suprafață de până la 203 metri pătrați.

Arzătorul patentat de peleți menține rata corectă de oxigen obținăndu-se astfel eficiența arderii stabile pentru perioade foarte lungi de timp. 

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND THERMOROSSI
MODEL DORICA
PUTERE NOMINALA TERMICA PELETI [KW] 22,50
RANDAMENT PELETI [%] 94,64
INCALZIRE CENTRALIZATA DA
TEMP. MAX. PT. CIRC. DE INC. [°C] 80
TEMP. GAZE ARDERE PELETI [°C] 114
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 2,5
VOLUM DE LICHID [L] 25
POMPA DE CIRCULATIE NU
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
VOLUM BUNCAR PELETI [L] 30
COMBUSTIBIL 1 PELETI
RACORD TUR [TOLI] 3/4
RACORD RETUR [TOLI] 3/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 3/4
RACORD GAZE ARSE [MM] 100
INALTIME [MM] 1327
LATIME [MM] 560
ADANCIME [MM] 649
MASA [KG] 190
FINISAJ CERAMIC
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (2 review-uri)

Adaugă un review