SOBA TIP SEMINEU PE LEMNE CU INCALZIRE CENTRALIZATA, DIN OTEL CU CUPTOR, ARDHEA F FIORI, 25 kW

Adauga un review

16,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

SOBA INCALZIRE CENTRALIZATA,CU CUPTOR,DIN OTEL, CERAMICA MARO , ARDHEA F FIORI , 25 kW

Tradiție reînnoită

ARDHEA F FIORI a fost creată pentru acele persoane care iubesc farmecul flăcării, pentru cei care sunt în căutarea unei alternative la combustibilii diesel sau gaz. De asemenea, soba produce apă caldă pentru încălzire centralizată. Cu siguranță reprezintă o alternativă demnă de luat în seamă pentru cei care doresc să încălzească toată casa furnizându-i, în același timp, stil.

Este proiectată în conformitate cu mai recente și restrictive norme europene în ceea ce privește fabricația și de siguranța, reprezentând vârful tehnologiei atins de producătorul THERMOROSSI SPA după 40 de ani de experiență în producția de cazane pe lemne și mașini de gătit folosite și pentru încălzire centrală.

Conectat la sistemul de încălzire centrală Ardhea încălzește toată casa pe o suprafață de până la 207 metri pătrați. De asemenea furnizează un stil aparte locuinței și, fiind este echipată cu un cuptor, va oferi un loc aparte pentru gătit.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND THERMOROSSI
MODEL ARDHEA
PUTERE NOMINALA TERMICA LEMNE [KW] 23
RANDAMENT LEMNE [%] 74,8
INCALZIRE CENTRALIZATA DA
TEMP. MAX. PT. CIRC. DE INC. [°C] 80
TEMP. GAZE ARDERE LEMNE [°C] 290
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 3
VOLUM DE LICHID [L] 33
POMPA DE CIRCULATIE NU
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
COMBUSTIBIL 3 PELETI
RACORD TUR [TOLI] 1 1/4
RACORD RETUR [TOLI] 1 1/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 154
INALTIME [MM] 1533
LATIME [MM] 592
ADANCIME [MM] 616
MASA [KG] 295
FINISAJ CERAMIC
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri