SOBA TIP SEMINEU, DIN OTEL NEGRU/ INOX, PREMIJER, 7 kW

Adauga un review

 • Cod produs: 84AP0002
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: ALFA-PLAM A.D

3,700.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Soba tip semineu, din otel, cu functionare pe combustibil solid.
Camera de ardere este facuta din tabla cu grosimea de 3-4 mm si este imbracata cu placi din samota, astfel realizand o eficienta maxima in functionare. Usa are umplutura metalica care asigura atat etanseitatea, cat si o manevrabilitate mai buna a
acesteia.
Reglarea aerului primar si a aerului secundar, se face cu ajutorul a 2 butoane de reglare, pozitionate in partea inferioara a cuptorului. Vizualizarea focului se face printr-un geam termorezistent

soba semineu premijer

Experiența indelungata în producția de aparate de încălzire cu combustibil solid permite construirea de produse cu
calitate superioară și funcționalitate sporita, care contribuie la condiții de viață mai bune. O oferta variata de sobe cu un front de sticlă mare în camera de ardere va evoca intotdeauna frumusețea și căldura exuberantă a flăcării. Alimentarea cu aer secundar permite ca geamul camerei de ardere sa rămâna curat. Cu designul lor impresionant, semineele Alfa-PLAM vor rafina orice spațiu de locuit sau de lucru și vor satisface și gustul celor mai exigenți consumatori. Simplul gând de a avea o vatră unde sa se stranga familia și prietenii confera avantaje nebanuite acestui produs reinventat cu tehnologiile secolului 20.

Soba tip semineu Premijer este un incalzitor făcut din foi groase de otel cu o acoperire ceramica a cuptorului in diferite culori. Caminul de ardere este căptușit cu folie de 3 și 4 mm grosime.

Usile din sticla si metal care fac legatura cu partea interioada a sobei sunt acoperite cu impletituri de etanșare, care oferă o închidere ermetică a sistemului. Semineul este căptușit cu plăci întărite și rezistente la căldură, care acumulează căldură și astfel crește temperatura de ardere oferind un plus de caldura incaperii.
 

Sticla securizata de pe usa sobei vă permite să priviti la foc direct în focar oferindu-va o priveliste deosebita alaturi de sentimentul de caldura si confort. Acest model de soba dispune de o reclare principala si secundara a fluxului de aer, ce alimenteaza arderea, situata in partea de jos a cuptorului. O alimentare cu aer secundara produce o ardere mai curată, prin combustia vechilor produse de ardere incompletă.


Semineul dispune de multiple posibilitati de conectare la coșul de fum: lateral, de sus si prin spate, facand astfel orientarea aparatului mult mai facila si deschizand orizontul amenajarilor interioare.

soba semineu din otel

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ALFA-PLAM
MODEL PREMIJER
PUTERE NOMINALA TERMICA LEMNE [KW] 7
PUTERE NOM. TERM. CARBUNE [KW] 7
RANDAMENT LEMNE [%] 77
RANDAMENT CARBUNE [%] 82
INCALZIRE CENTRALIZATA NU
TEMP. GAZE ARDERE LEMNE [°C] 280
TEMP. GAZE ARDERE CARBUNE [°C] 280
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] NU
COMBUSTIBIL 1 LEMN
COMBUSTIBIL 2 CARBUNE
RACORD GAZE ARSE [MM] 150
INALTIME [MM] 1125
LATIME [MM] 580
ADANCIME [MM] 534
MASA [KG] 190
FINISAJ NEGRU/INOX
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri