SOBA TIP SEMINEU, DIN OTEL NEGRU CU PLITA, LARA, 8.5 kW

Adauga un review

 • Cod produs: 84AP0006
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: ALFA-PLAM A.D

2,150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Soba tip semineu, din otel, cu functionare pe combustibil solid.
Aceasta contine plita pentru gatit si geam termorezistent la usa focarului.
Camera de ardere este imbracata cu placi inlocuibile din samota. Imbracamintea exterioara este lacuita sau vopsita. Dispozitivul
de reglare a aerului primar, se gaseste pe partea din fata a usii cenusarului.
Avantaje:
- controlarea rapida si usoara a aerului primar si secundar necesar arderii, pentru mentinerea temperaturii dorite cat mai
constanta
- aerul secundar asigura arderea completa a materialelor insuficient arse si spalarea geamului sobei cu aer preincalzit
- autonomie mare a perioadei de ardere


Pentru o casa călduroasă, la propriu și la figurat, vă recomandăm soba tip șemineu din oțel Lara de la Alfa Plam. Aceasta, nu numai că va schimba complet designul camerei în care va fi montată, dar va oferi și posibilitatea de a găti pe plita inclusă. Este un produs deosebit, care arată bine, și care este pe atât de practic.

Producătorul Alfa Plam este recunoscut pentru modelele sale de sobe tip șemineu. Soba Lara este colorată în nuanțe de negru și antracit și permite o vedere a focului în șemineu. Ușa transparentă este rezistentă la foc. Regulatoarele de aer principale sunt situate în partea inferioară a cuptorului, iar alimentarea secundară cu aer pe partea frontală a cuptorului. Alimentarea cu aer asigură o combustie curată.

Se recomandă ca soba să nu fie despachetată decât atunci când este adusă la locul în care va fi montată. În cazul în care pereții și podeaua nu sunt rezistente la căldură, asigurați o protecție adecvată izolând cu material neinflamabil. Același tratament se va aplica și în cazul în care canalul de fum trece prin tavan.

În timpul funcționării soba este încălzită în mod semnificativ, în special în partea superioară a ușii și a cuptorului. Soba Lara poate fi utilizată numai de adulți pentru a elimina posibilitatea apariției unor accidente nedorite.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ALFA-PLAM
MODEL LARA
PUTERE NOMINALA TERMICA LEMNE [KW] 8.5
RANDAMENT LEMNE [%] 75.3
INCALZIRE CENTRALIZATA NU
TEMP. GAZE ARDERE LEMNE [°C] N/A
TEMP. GAZE ARDERE CARBUNE [°C] N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] NU
COMBUSTIBIL 1 LEMN
RACORD GAZE ARSE [MM] 120
INALTIME [MM] 875
LATIME [MM] 455
ADANCIME [MM] 442
MASA [KG] 105
FINISAJ ANTRACIT/NEGRU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri