Instalatii hidranti

HIDRANT SUBTERAN PN10/PN16 DN100 HACOP=1000

  • Disponibil la cerere in 29 zile
  • Transport gratuit

1,500.00 LEI / buc

CUTIE STRADALA HIDRANT SUBTERAN DN 100

  • Disponibil la cerere in 29 zile

500.00 LEI / buc
HIDRANT SUPRATERAN ANTIERUPTIE, Valrom WaterKIT, PN10/PN16,  2xB DN100 Hinghet=1250

HIDRANT SUPRATERAN ANTIERUPTIE, Valrom WaterKIT, PN10/PN16, 2xB DN100 Hinghet=1250

  • Disponibil la cerere in 15 zile
  • Transport gratuit

3,900.00 LEI (-5%)

3,700.00 LEI / buc
  • -5 %

Ce produse din gama hidranti gasesti la noi

In magazinul online romstal.ro gasesti cele mai bune produse antiincendiu. Avem la preturi excelente hidranti, cutii hidranti interior, role furtun, tevi refulare, robineti, exact acele elemente de care ai nevoie pentru a lupta impotriva incendiilor. Afla ce avantaje ai de la fiecare sistem de prevenire si protectie pe care ti-l punem la dispozitie.

Cutii hidranti

Daca faceti parte din categoria oamenilor care vor sa fie tot timpul pregatiti pentru situatii de urgenta atunci trebuie sa dotati cladirea in care locuiti sau in care lucrati cu o cutie hidrant. Aceasta poate veni echipata standard sau neechipata. Daca va loviti de a-l doilea caz inseamna ca o veti dota cu cele trebuincioase din elementele pe care o sa le prezentam mai jos.

Cutia pentru hidrant este destinata protejarii hidrantului interior (robinetul hidrant) si a furtunului cu teava de refulare din cladirile de locuit, publice sau industriale.

Cutia este executata din tabla decapata protejata anticoroziv in camp electrostatic sau inox si are usa de sticla. Usa prevazuta cu geam este inscriptionata de obicei cu eticheta autocolanta.  O cutie hidrant se poate monta pe perete sau incorporata in perete.

Role furtun

Nicio cutie hidrant nu ar fi completa fara rolele de furtun care permit transportul apei sau al amestecului spumant intre sursa si accesoriile de refulare, la utilajele de stins incendii. Avem role furtun de refulare de tip C foarte rezistente care va pot fi manevrate usor in cazul nedorit al aparitiei unui incendiu. Furtunul este confectionat din material textil tesut din fire sintetice, termostabilizat si un strat interior de cauciuc

Robineti

Beneficiezi si de cele mai bune preturi la robinetii ce permit o fixare usoara la rolele furtun amintite. Robinetul hidrant va pune in miscare apa necesara stingerii incendiilor si poate fi utilizat cu succes in cladiri de locuinte si publice, hoteluri, magazii, hale industriale.

Tevi refulare

Ultima piesa, la fel de importanta, este teava de refulare. Aceasta poate veni impreuna cu un robinet. Acest produs se utilizeaza pentru formare jetului de apa si dirijarea lui asupra focarului.