SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM CUPLABIL LA BOILER

(1) Adauga un review

7,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistem termodinamic de incalzire a apei calde menajere cuplabil la Boilere pana in 250 Lt. cu functionare zi/noapte/ploaie/ninsoare format din :
-Bloc termodinamic compact compus din : compresor pentru recircularea agentului frigorific Danfoss, schimbator de caldura in Placi, Freon ecologic R134A, pompa circulatie.
-Panou solar : - constructie din aluminiu anodizat acoperit cu strat hidrofob flexibil, cu dimensiunile de 200X80X2 cm, ce poate fi instalat la orizontala intre 10 Grd si 85 de grade, pe acoperis, perete, sol, etc.
Automatizarea Sistemul termodinamic poate oferi optiunea de a comanda rezistenta electrica a boilerului cu mentiunea de a nu depasi 3000W.
Dimensiuni racorduri pe partea de apa/ serpentina : 1/2", cu recomandare de montaj Vas expansiune.
Sistemul comparativ cu sistemele clasice conventionale ( gaz, electric ) de producere a apei calde menajere realizeaza o economie de pana la 85% , avand Clasificarea Energetica A

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ENERGIE
MODEL SOLAR BOX
AGENT FRIGORIFIC R134A
MASA [KG] 23.5
RACORD APA RECE 1/2 TOLI
RACORD APA CALDA 1/2 TOLI
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 55
TEMP. MIN. LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] -2
TEMP. MAX LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] 42 °C
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [KW] 0.39-0.55 KW
PUTERE TERMICA INCALZIRE APA 1.69-2.9 KW
COP 3.4-4.6
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230 / 50 V/HZ
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (1 review)

Adaugă un review