0372 123 101
SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM BOILER INOX DUBLA SERPENTINA 250 LT
13.400,00 LEI   Disponibil la cerere
!&

SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM BOILER INOX DUBLA SERPENTINA 250 LT


SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM BOILER INOX DUBLA SERPENTINA 250 LT

Cod produs: 81BTM002
Producator: ENERGIE EST LDA
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


13.400,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 15.00 Lei
Pretul este pe Bucata
Disponibil la cerereAcelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
!&

SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM CUPLABIL LA BOILER

81BTM001 6.600,00 LEI

Descriere

©
Sistem termodinamic de incalzire a apei calde menajere cu functionare zi/noapte/ploaie/ninsoare format din :
-Bloc termodinamic compus din : compresor pentru recircularea agentului frigorific Danfoss, condensator, boiler otel inoxidabil cu volum de 250 litrii , sistem de comanda, valva de expansiune , rezistenta electrica suplimentara ceramica de 1500 W, reductor presiune pe partea de alimentare apa, manometru , Freon ecologic R134A.
-Panou solar : - constructie din aluminiu anodizat acoperit cu strat hidrofob flexibil, cu dimensiunile de 200X80X2 cm, ce poate fi instalat la orizontala intre 10 Grd si 85 de grade, pe acoperis, perete, sol, etc.
Automatizarea Sistemul termodinamic poate oferi optiunea de a se folosi impreuna cu un sistem fotovoltaic care poate produce partial / in totalitate in functie de dimensiunea sistemului fotovoltaic , apa calda menajera ajungand practic la costuri = 0 pentru producerea apei calde menajere in anumite perioade ale anului.
Dimensiuni racorduri pe partea de apa : 3/4"
Dimensiuni racorduri pe serpentina suplimentara: 1"
Dimensiuni racorduri pe Recirculare : 3/4"
Sistem de Comanda Electronic are 3 moduri de functionare :
-Eco : Echipamentul functioneaza doar ca si sistem Termodinamic Solar.
-Auto : Echipamentul functioneaza ca Sistem termodinamic Solar cu suport Electric daca este necesar .
-Boost: Echipamentul functioneaza cu sistemul termodinamic solar si cu suportul electric simultan ( functie Anti-legionella )
Sistemul comparativ cu sistemele clasice conventionale ( gaz, electric ) de producere a apei calde menajere realizeaza o economie de pana la 85%, avand Clasa Energetica A+ .
Sistemul Solar termodinamic conceput de ENERGIE EST combină două tipuri de sisteme termice, pompa de căldură și colectorul termal solar. În acest fel face ca două tehnologii incomplete să ofere un sistem perfect autonom, fără necesitatea utilizării altor aparaturi complementare, precum centrale termice electrice sau pe gaz.

Pompa de căldură este un echipament destul de eficient, însă căldura pe care o produce poate varia în funcție de caracteristicile mediului înconjurător. Principiul de funcționare al pompei este cel asemănător principiului de funcționare al frigiderelor, numai că procesul este inversat. Astfel căldura este extrasă din exterior și transferată în interior.

Colectorul solar este foarte eficient când afară este soare, dar pe timp de noapte nu mai produce nici un fel de căldură. În acest fel cele două sisteme se completează perfect, depășind limitările caracteristice fiecăreia în parte.

Cum funcționează?

Sistemul este alcătuit dintr-un circuit închis în care circulă lichidul de răcire. Acesta este transmis către panoul solar, unde se încălzește și este retrimis către pompa de căldură care extrage căldura și o utilizează pentru a produce apă caldă la orice oră din zi sau din noapte.

Acest proces este apoi repetat pentru asigurarea producției suficiente de apă caldă. În acest fel vom beneficia de avantajele ambelor tehnologii pentru a dispune de un mod foarte economic și ecologic de producere a apei calde menajere, în fiecare zi, fără nici o restricție. Consumul întregului sistem este aproximativ la fel ca în cazul unui compresor de frigider care face ca lichidul să circule.

Putem folosi sistemul termodinamic pentru a asigura apa caldă, încălzirea locuinței sau a piscinei. Este foarte eficient și economic, utilizând doar 15% din necesarul de energie uzual pentru încălzirea apei.

pompa de caldura sistem termodinamic

Specificatii tehnice

BRAND ENERGIE
MODEL ECO250IX
AGENT FRIGORIFIC R134A
MASA [KG] 69
RACORD APA RECE 3/4 TOLI
RACORD APA CALDA 3/4 TOLI
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 80
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 1,500
TEMP. MIN. LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] -5
TEMP. MAX LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] 40 °C
PUTERE TERMICA SERPENTINA [KW] 30
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [KW] 0.39-0.55 KW
PUTERE TERMICA INCALZIRE APA 1.69-2.9 KW
COP 3.4-4.6
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230 / 50 V/HZ

Schiță

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 6 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal. Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 lei.

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00

Compara
0 produse