SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM BOILER INOX DUBLA SERPENTINA 250 LT

(2) Adauga un review

14,700.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistem termodinamic de incalzire a apei calde menajere cu functionare zi/noapte/ploaie/ninsoare format din :
-Bloc termodinamic compus din : compresor pentru recircularea agentului frigorific Danfoss, condensator, boiler otel inoxidabil cu volum de 250 litrii , sistem de comanda, valva de expansiune , rezistenta electrica suplimentara ceramica de 1500 W, reductor presiune pe partea de alimentare apa, manometru , Freon ecologic R134A.
-Panou solar : - constructie din aluminiu anodizat acoperit cu strat hidrofob flexibil, cu dimensiunile de 200X80X2 cm, ce poate fi instalat la orizontala intre 10 Grd si 85 de grade, pe acoperis, perete, sol, etc.
Automatizarea Sistemul termodinamic poate oferi optiunea de a se folosi impreuna cu un sistem fotovoltaic care poate produce partial / in totalitate in functie de dimensiunea sistemului fotovoltaic , apa calda menajera ajungand practic la costuri = 0 pentru producerea apei calde menajere in anumite perioade ale anului.
Dimensiuni racorduri pe partea de apa : 3/4"
Dimensiuni racorduri pe serpentina suplimentara: 1"
Dimensiuni racorduri pe Recirculare : 3/4"
Sistem de Comanda Electronic are 3 moduri de functionare :
-Eco : Echipamentul functioneaza doar ca si sistem Termodinamic Solar.
-Auto : Echipamentul functioneaza ca Sistem termodinamic Solar cu suport Electric daca este necesar .
-Boost: Echipamentul functioneaza cu sistemul termodinamic solar si cu suportul electric simultan ( functie Anti-legionella )
Sistemul comparativ cu sistemele clasice conventionale ( gaz, electric ) de producere a apei calde menajere realizeaza o economie de pana la 85%, avand Clasa Energetica A+

Sistemul Solar termodinamic conceput de ENERGIE EST combină două tipuri de sisteme termice, pompa de căldură și colectorul termal solar. În acest fel face ca două tehnologii incomplete să ofere un sistem perfect autonom, fără necesitatea utilizării altor aparaturi complementare, precum centrale termice electrice sau pe gaz.

Pompa de căldură este un echipament destul de eficient, însă căldura pe care o produce poate varia în funcție de caracteristicile mediului înconjurător. Principiul de funcționare al pompei este cel asemănător principiului de funcționare al frigiderelor, numai că procesul este inversat. Astfel căldura este extrasă din exterior și transferată în interior.

Colectorul solar este foarte eficient când afară este soare, dar pe timp de noapte nu mai produce nici un fel de căldură. În acest fel cele două sisteme se completează perfect, depășind limitările caracteristice fiecăreia în parte.

Cum funcționează?

Sistemul este alcătuit dintr-un circuit închis în care circulă lichidul de răcire. Acesta este transmis către panoul solar, unde se încălzește și este retrimis către pompa de căldură care extrage căldura și o utilizează pentru a produce apă caldă la orice oră din zi sau din noapte.

Acest proces este apoi repetat pentru asigurarea producției suficiente de apă caldă. În acest fel vom beneficia de avantajele ambelor tehnologii pentru a dispune de un mod foarte economic și ecologic de producere a apei calde menajere, în fiecare zi, fără nici o restricție. Consumul întregului sistem este aproximativ la fel ca în cazul unui compresor de frigider care face ca lichidul să circule.

Putem folosi sistemul termodinamic pentru a asigura apa caldă, încălzirea locuinței sau a piscinei. Este foarte eficient și economic, utilizând doar 15% din necesarul de energie uzual pentru încălzirea apei.

pompa de caldura sistem termodinamic

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ENERGIE
MODEL ECO250IX
AGENT FRIGORIFIC R134A
MASA [KG] 69
RACORD APA RECE 3/4 TOLI
RACORD APA CALDA 3/4 TOLI
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 80
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 1500
TEMP. MIN. LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] -5
TEMP. MAX LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] 40 °C
PUTERE TERMICA SERPENTINA [KW] 30
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [KW] 0.39-0.55 KW
PUTERE TERMICA INCALZIRE APA 1.69-2.9 KW
COP 3.4-4.6
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230 / 50 V/HZ
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (2 review-uri)

Adaugă un review