SISTEM INTEGRAT DE CONTROL AL TURATIEI, CU INVERTER, ACTIVE DRIVER, M/M 1.5

Adauga un review

2,700.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistem integrat de control al turatiei cu inverter ACTIVE DRIVER, ce poate asigura presiunea constanta la fluxuri variabile. Presiunea poate fi reglata si numeroasele setari si mesaje de eroare posibile pot fi vizualizate prin intermediul unei interfete simple.
Sistemul este compus din:
- inverter
- senzor de flux
- senzor de presiune.
Sistemul este echipat cu un sistem de protectie la functionarea in gol (fara lichid), protectie electrica la scurtcircuit si la supratensiune si protectie la supraincalzire. In cazul in care este detectata o disfunctionalitate, aceasta este semnalata pe display si in functie de tipul erorii, pompa se poate opri.
Sistemul are posibilitatea de conectivitate pentru montare in paralel

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP ACTIVE DRIVER
MODEL 1.5
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 9
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 1
RACORD INTRARE [TOLI] 1 1/4" M TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1 1/2" F TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 11 A
PUTERE MAXIMA [KW] 1.5
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri