SISTEM FILTRARE IN 2 TREPTE PUR 2 10

(14) Adauga un review

250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistem de filtrare pentru apa potabila rece, cu 2 trepte de filtrare. Sistemul se monteaza sub chiuveta, cu bransarea la retea
pe furtun de .
Sistemul PUR2 este format din:
- conector rapid de pentru conectare tuburi la filtre
- filtru de 10 cu conexiune de
- conector de intre filtre
- sistem de prindere pe perete

filtru de apa pur 2

Sistemul PUR 2 filtreazã impuritãțile și reduce gustul și mirosul de clor, îmbunãtãțind calitatea apei potabile ce provine din sistemul centralizat de alimentare publicã.

prima treaptã de filtrare mecanicã reține particule mai mari de 1 μm

a doua treaptã de tratare cu cãrbune activ bloc reduce gustul și mirosul de clor din apa potabilã

Filtrele sunt utilizate în aplicații casnice și se instalează în punctele de conectare la sursă (ex. la intrarea în locuință) sau la cele de consum. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a fi montate în incinte protejate de îngheț, temperaturi excesive sau acțiunea directă a luminii soarelui.

Atenție!

• Va fi folosit NUMAI pentru circuitele de alimentare cu apă rece.

Parametri de lucru:

 • Presiune maximă: 6 bari Temperatura minimă: 1°C
 • Temperatura maximă: 45°C.

Specificații tehnice:

 • Pahar: SAN transparent
 • Capac: PP ranforsat cu talc
 • Conectare: filet 1/2, 3/4 sau 1”, cu insert de alamă
 • Etanșare: inel O

Produs disponibil si in varianta cu 3 filtre

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Sistemul de filtrare a apei în două trepte este foarte practic și ușor de instalat. Acesta se montează sub chiuvetă și se branșează la instalația de furnizare a apei. În acest fel putem dispune de apă potabilă mult mai curată, fără nici un efort, direct de la robinet.

Sistemul de filtrare poate fi montat atât la instalația de apă proprie, cât și la cea provenită din sistemul național de distribuție a apei. În prima situație, dacă beneficiem de apă prin intermediul hidroforului, epurarea apei este necesară pentru a ne asigura de calitatea apei.

Prin filtrare sunt eliminate substanțe și particule cu potențial dăunător pentru sănătatea noastră, iar apa devine mult mai bună pentru consum. În acest fel putem avea la îndemână apa necesară tuturor activităților cotidiene dintr-o gospodărie, direct de la robinet.

Filtrarea apei potabile poate fi necesară chiar dacă există racordare la sistemul național de furnizare de apă. În general, acest sistem este alcătuit din conducte și instalații învechite, care pot contamina apa cu diverse substanțe. De aceea este nevoie de măsuri de purificare suplimentare, prin intermediul sistemului de filtrare a apei din două etape. Astfel evităm ingerarea substanțelor nocive care se pot afla în apă.

Prin filtrare apa capătă un gust mai bun și sunt eliminate și mirosurile specifice. Apa care stă mai mult timp în instalație prinde unele mirosuri sau gusturi neplăcute. Acestea sunt generate de bacteriile care populează instalația. Prin intermediul sistemului de filtrare apa se va menține mai curată și mai proaspătă.

Sistemul de filtrare în două etape se montează cu ușurință și asigură furnizarea constantă a apei potabile fără nici un efort, la îndemâna oricui. Direct de la robinet, instant, putem beneficia de apă de cea mai bună calitate.

Mai multe

Specificatii tehnice

FURNIZOR VALROM INDUSTRIE
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 45
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 1
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
CULOARE ALBASTRU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (14 review-uri)

Adaugă un review