SIST INVERTER+CONTROLER OFF-GRID PUR SINUS COMUT AUTO RETEA MKS 5KVA-48V 4000W MPPT 80A

(1) Adauga un review

5,400.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Invertor multifunctional, ce combina functiile unui inverter clasic, ale unui incarcator solar si ale unui incarcator de baterii.
Afisajul LCD usor de configurat de catre utilizator, permite modificarea diversilor parametrii cum ar fi:
-curentul de incarcare a bateriei
-prioritatea incarcatorului (de la sistemul fotovoltaic sau de la retea)
Regulatorul pe care il are incorporat este de tip MPPT (Maximum Power Point Tracking urmareste intotdeauna puctul de putere
maxima).
ANTETIE ! Acest invertor nu functioneaza fara baterii.
Caracteristici:
-Putere maxima suportata - sistem fotovoltaic : 4000W
-Curent de incarcare maxim sistem fotovoltaic : 80A
-Tensiunea de scurt circuit a sistemului fotovoltaic : 145V
-Putere consumata (in standby) : 2W
-Inverter cu unda sinusoidala pura
-Interval de tensiune de intrare configurabil pentru aparatura casnica si computerele personale prin setare LCD
-Curent de incarcare baterie configurabil pe baza aplicatiilor prin setare LCD
-Poate fi alimentat in acelasi timp de la sistemul fotovoltaic , de la reteaua publica sau de la un generator electric.
-Protectie la suprasarcina/supratemperatura/scurtcircuit
-Functie de pornire la rece

Inverter multifuncțional cu putere de alimentare ridicată, ideal pentru sisteme off-grid sau on-grid. Inverterul este dotat cu regulator de încărcare MPPT și încărcător de baterii, asigurând toate funcțiile necesare pentru alimentarea cu energie a consumatorilor casnici.

Inverterul se utilizează în cadrul sistemelor fotovoltaice și realizează transferul și convertirea energiei solare în energie electrică. Acesta poate asigura alimentarea cu energie atât de la panourile fotovoltaice, cât și de la rețeaua de electricitate. În acest fel putem dispune de varianta cea mai convenabilă pentru alimentarea cu energie a locuinței.

Regulatorul MPPT are rolul de a optimiza încărcarea acumulatorilor, astfel încât să asigure un flux constant de curent. În cazul în care încărcarea nu se poate realiza ca urmare a unei cantități insuficiente de energie, regulatorul va prelua necesarul de energie din alte surse în afară de panourile fotovoltaice.

Sistemele de panouri fotovoltaice sunt tot mai utilizate pentru a suplini sau chiar înlocui energia provenită de la rețeaua publică. Avantajele utilizării energiei solare sunt numeroase și foarte atractive pentru foarte multe persoane. În primul rând energia solară este gratuită, astfel că nu vom avea nici un fel de cost pentru utilizarea acesteia.

Energia solară este disponibilă peste tot, fiind simplu și ușor de procurat. Tehnologiile actuale ne permit performanțe tot mai ridicate în privința obținerii energiei, astfel că putem beneficia de rezultate extrem de bune utilizând un sistem de panouri fotovoltaice.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VOLTRONIC
MODEL VM II 5000-48(MPPT),5KVA/4KW
PUTERE NOMINALA [W] 5000
CURENT NOMINAL [A] 80 A
TENSIUNE DE INTRARE INVERTOR 230 V
TENSIUNE DE IESIRE INVERTOR 230 V
FRECVENTA [HZ] 50/60 HZ
GRAD DE PROTECTIE -
INALTIME [MM] 440 MM
LATIME [MM] 300 MM
ADANCIME [MM] 100 MM
MASA [KG] 10
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review