SIST INVERTER+CONTROLER OFF-GRID PUR SINUS COMUT AUTO RETEA MEX 3KVA-24V 2400W MPPT 40A

Adauga un review

3,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Inverter/incarcator multifunctional, ce combina functiile unui inverter, ale unui incarcator solar si ale unui incarcator de baterie pentru a oferi curent neintreruptibil cu marime portabila. Afisajul LCD cuprinzator garanteaza o utilizare cu ajutorul butoanelor, usor de configurat de catre utilizator, cum ar fi curentul de incarcare a bateriei, prioritatea incarcatorului solar/AC si tensiunea de intrare admisibila bazata pe diferite aplicatii.
Exista doua tipuri diferite de incarcatoare solare incorporate: incarcator PWM sau MPPT. Pentru specificatia detaliata a produsului, va rugam sa-i consultati pe distribuitorii dumneavoastra locali.

Caracteristici:
- Inverter cu unde sinusoidale pure
- Interval de tensiune de intrare configurabil pentru aparatura casnica si computerele personale prin setare LCD
- Curent de incarcare baterie configurabil pe baza aplicatiilor prin setare LCD
- Prioritate incarcator AC/Solar configurabila prin setare LCD
- Compatibil cu tensiunea din retea sau curentul de la generator
- Autopornire in timp ce AC revine
- Protectie la suprasarcina/supratemperatura/scurtcircuit
- Design inteligent al incarcatorului de baterie pentru performante optime ale bateriilor
- Functie de pornire la rece

Investiția într-un sistem de panouri fotovoltaice este dovedită a fi una foarte rentabilă din punct de vedere al durabilității, eficienței și economiei. Energia solară poate fi utilizată și convertită foarte simplu în energie electrică. Voltronic propune un sistem complet alcătuit din inverter multifuncțional și controler off-grid care asigură întregul proces de transformare și stocare a energiei.

Inverterul îndeplinește toate funcțiile de care este nevoie pentru a beneficia de curent în permanență, fără întrerupere. Acesta este prevăzut cu două tipuri de încărcătoare, pentru a fi ușor de adaptat oricărui tip de sistem utilizăm. Inverterul funcționează atât cu regulatoare de încărcare tip PWM(Pulse Widht Modulation), cât și cu regulatoare MPPT(Maximum Power Point Tracking). Inverterul solar de la Voltronic are atât rolul de încărcător solar, cât și pe cel de încărcător de baterie. Cu un singur dispozitiv vom beneficia de toate cele trei funcții, fără să fie nevoie de alte aparate separate.

Inverterul se folosește pentru sisteme de energie off-grid, adică sisteme care nu sunt conectate la vreo rețea publică de energie. Sistemele de panouri fotovoltaice au marele avantaj că sunt autonome și pot oferi mai multă independență din punct de vedere energetic. Energia obținută de la un sistem off-grid nu presupune nici un fel de emisii poluante, fiind considerată una dintre cele mai curate forme de energie. Sistemul de energie off-grid oferă o multitudine de avantaje. În primul rând putem beneficia de energie gratuită. Radiația solară este o sursă de energie inepuizabilă, care poate înlocui cu succes sursele convenționale de energie utilizate până în prezent. Invenstiția într-un astfel de sistem se amortizează ușor deoarece nu presupune costuri de exploatare sau de întreținere. Panourile fotovoltaice și inverterul solar sunt foarte rezistente și durabile și nu presupun costuri pentru utilizarea acestora.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VOLTRONIC
MODEL 3KVA-24V 2400W MPPT 40A
PUTERE NOMINALA [W] 2400
CURENT NOMINAL [A] 40 A
TENSIUNE DE INTRARE INVERTOR 230 V
TENSIUNE DE IESIRE INVERTOR 230 V
FRECVENTA [HZ] 50 HZ
GRAD DE PROTECTIE -
INALTIME [MM] 355 MM
LATIME [MM] 272 MM
ADANCIME [MM] 100 MM
MASA [KG] 7
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri