SET VAS WC EVACUARE LATERALA, CU REZERVOR SI CAPAC, ROMSTAL MIRA, L.35.5xA.66xH.78.5cm

Adauga un review

 • -6 %
 • Cod produs: 80CR0245
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: CERSANIT

299.00 LEI (Reducere 6.35%)

280.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
 • Garantie 120 luni
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sanitare Mira

Colecția MIRA de la Romstal se adresează clienţilor care îşi doresc produse de calitate la preţuri accesibile.

MIRA este o serie de obiecte sanitare simple, care asigură funcţiile de bază în amenajarea băii fiind foarte uşor de instalat și utilizat. Designul universal le integrează cu uşurinţă în orice tip de amenajare.Obiecte sanitare Mira

Pentru cei dintre dumneavoastră care doriți obiecte sanitare de cea mai bună calitate la prețuri excelente, seria MIRA reprezintă cea mai potrivită alegere.

ROMSTAL MIRA include:

 • Lavoar universal clasic, care se poate monta cu picior sau semipicior. Este disponibil în cele mai uzuale dimensiuni: 50cm. 55cm. 60cm
 • Vas wc suspendat cu capac
 • Vas wc complet cu rezervor şi capac
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri