SET ROBINETI CALORIFER, TUR TERMOSTATABIL+RETUR+CAP TERMOSTATAT, KONTROLIA, 1/2" FI-FE

Adauga un review

  • Cod produs: 40LX0012
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: LUXOR

73.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Setul este compus din:- Robinet pentru tur termostatabil- Robinet pentru retur cu reglare manuala.- Cap termostatic TT300 ce
permite reglarea temperaturii independent in fiecare camera, sporind astfel confortul si economisirea reala a energiei.

Profită acum de oferta deosebită la setul robineți de radiator Kontrolia (tur termostatabil + retur + cap termostatat) 1/2″ și dotează-ți toate caloriferele pentru a controla eficient temperatura din locuință dar și consumul de energie!

Set robineti radiator KontroliaCapul termostatic Luxor permite reglarea temperaturii independent in fiecare camera, sporind astfel confortul si economisirea reala a energiei. Cel care regleaza consumul este senzorul din interiorul capului. Acesta regleaza deschiderea si inchiderea supapei prin reactionarea la schimbarile de temperatura, permitand astfel reglarea acesteia in camera unde este montat.

ATENTIE! Este foarte important sa nu montati aceste capete sub bariere termice. Ne referim aici la rafturi, perdele si mobilier. Aceste obstacole pot inmagazina caldura si astfel se distorsioneaza detectarea temperaturii din incapere

Capul termostatic este simplu de utilizat fiind gradat asfel încât să puteți selecta acel nivel al temperaturii care vă satisface necesitățile. În funcție de confortul pe care îl doriți sau de temperaturile exterioare, puteți alege un nivel mai scăzut sau unul mai înalt. Avantajul acestui dispozitiv de reglare este că vă permite să economisiți ori de câte ori este nevoie. De fiecare dată când nu aveți nevoie să dispuneți de căldură în încăperi, este mult mai convenabil să setați termostatul la un nivel minim. În acest mod reduceți potențialele costuri și protejați instalația termică.

Atunci când suntem la serviciu, sau în vacanță nu este nevoie să avem pornită centrala la capacitate maximă. Chiar dacă afară sunt temperaturi mult sub limita negativă, putem regla funcționarea centralei și a radiatoarelor la o capacitate minimă, astfel încât sistemul și instalația să nu sufere deteriorări din cauza frigului. Procedând în acest mod veți asigura o durată de viață mai lungă centralei și o funcționare la randament ridicat pentru mai mult timp.

Economisind la consum, facem economii și la cheltuieli. Vom observa că facturile se vor diminua de fiecare dată când utilizăm rațional încălzirea, iar cu ajutorul acestui set de robineți și a capului termostatat va fi foarte simplu să reduceți consumul de energie și costurile aferente acestuia.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND LUXOR
MODEL KONTROLIA
CULOARE ALBA
DOMENIU DE REGLAJ TEMP. [°C] 6 - 30
INTERVAL DE COMUTARE N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] N/A
MONTAJ RADIATOR
INALTIME [MM] 80
LATIME [MM] N/A
DIAMETRU [MM] 46,5
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri