SET ROBINETI CALORIFER, TUR TERMOSTATABIL+RETUR+CAP TERMOSTATAT, GIACOMINI, 1/2" FI-FE

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 42990001
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: GIACOMINI

69.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set robineti tur/retur in unghi si cap termostatat pentru radiatoare. Racorduri la 90 grd, pentru tevi din otel. Capul termostatic contine sensor lichid

robineti calorifere giacominiConfortul unei case depinde de mediul ambient. Iarna și în zilele răcoroase avem nevoie să beneficiem de căldura necesară, și în același timp să nu consumăm averi pentru a o procura. Pentru aceasta ne trebuie un dispozitiv prin care să reglăm cantitatea de căldură în funcție de necesitățile particulare. Robineții pentru radiator cu termostat sunt ideali pentru asigurarea aportului necesar de căldură.

Setul de robineți de la GIACOMINI conține robineți termostatați tur/retur și un cap termostat. Cu ajutorul acestora puteți controla și ajusta nivelul de căldură al radiatoarelor astfel încât să aveți asigurat tot confortul necesar, fără a consuma în plus.

Aceștia sunt simplu de instalat și foarte ușor de folosit, prin rotirea capului termostat. Acesta are marcat nivelele de căldură, iar dvs puteți opta pentru cel care asigură cel mai bun confort în casa dvs. Nu este nevoie să utilizați întreaga putere nominală a radiatoarele când temeraturile de afara nu sunt foarte scăzute. Un nivel mai scăzut de distribuire a căldurii va fi suficient în zilele răcoroase dinaintea și după perioada de iarnă. De altfel, pot exista perioade când sunteți plecat de acasă. În acest caz, în condițiile în care afară sunt temperaturi mult sub limita de îngheț, aveți posibilitatea să setați termostatul la o valoare minimă. În acest mod mențineți o temperatură ambientală rezonabilă și protejați de un eventual îngheț țevile și instalația termică.

Cu ajutorul robineților pentru radiator GIACOMINI puteți economisi substanțial la factura de utilități. Este o investiție foarte rentabilă, căci prin intermediul acestora puteți controla consumul de energie foarte simplu și să diminuați risipa de energie. De-a lungul anului, instalația de încălzire suferă diverse procese fizice de dilatare/contractare. În perioadele reci contractarea țevilor poate produce chiar și fisuri sau rupturi, șubrezind structura acestora. Menținându-le la temperaturi constante, dincolo de pragul înghețului, riscul de deteriorare este minim. Astfel instalația va avea o viață mult îmbunătățită și prelungită, asigurând confortul termic necesar oricând doriți.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL R460FX083
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (1 review)

Adaugă un review