SET ROBINETI CALORIFER, ROBINET TIP H+CAP TERMOSTATAT, DANFOSS, EUROCON 3/4'' FE

Adauga un review

  • Cod produs: 40999004
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: DANFOSS S.R.L.

87.91 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set robineti Danfoss alcatuit din robinet dublu cu racorduri in pardoseala si cap termostatat pentru radiatoare. Prin intermediul robinetului cu cap termostatat se seteaza temperatura din radiator pentru a se obtine o anumita temperatura dorita de utilizator in incapere. Functionarea robinetului se bazeaza pe un senzor special, plasat in capul de reglaj. Acesta se dilata / contracta corespunzator cresterii respectiv scaderii temperaturii, actionand prompt ventilul de pe corpul de incalzire si astfel controland debitul de agent termic

 

Climatul interior este extrem de important pentru starea noastră de bine. Asigurarea climatului potrivit este esențială pentru sănătatea, productivitatea și energia de care avem nevoie pentru a ne desfășura fără probleme activitățile cotidiene. DANFOSS a conceput un set special pentru reglarea temperaturilor ambientale pentru un confort sporit, foarte accesibil pentru oricine!

Setul de robinet dublu și cap termostatat PANDA este destinat utilizării în cadrul sistemului de încălzire a locuinței. Puteți controla puterea radiatoarelor, influențând nivelul consumului de gaze și energie, prin simpla rotire a termostatului. Este la dispoziția dvs cum anume doriți să potriviți gradația acestuia. În funcție de necesități și de asigurarea celui mai bun confort puteți opta pentru unul dintre cele cinci nivele graduale, plus nivelul antiîngheț.

Termostatul este ideal pentru a economisi cât de mult puteți la consumul de energie și gaze, fără a face rabat la calitatea climatului ambiental. De fiecare dată nu aveți nevoie de căldură, când sunteți plecați îndeosebi, puteți seta termostatul la un nivel minim sau pe funcția antiîngheț. În acest mod asigurați funcționarea propice a centralei și instalației termice, fără a fi afectată de frigul de afară.

Reducând consumul, se vor reduce și cheltuielile pentru factura la utilități. Dvs veți beneficia de confortul termic dorit, pe măsura necesităților. În acest fel se va diminua risipa de energie care, pe lângă costurile inutile, produce și emisii poluante de dioxid de carbon.

Capul de termostat PANDA  are un design practic, ușor de utilizat. Reglarea temperaturii se face simplu, prin rotire, iar nivelele graduale se reglează cu precizie. Culorile alb-negru se potrivesc cu ușurință oricărui tip de calorifer, conferind un plus de eleganță.

Simplu de folosit, la îndemână și foarte rezistent, setul de robinet dublu și cap termostatat este ideal pentru a fi instalat la radiatoarele din oricare încăpere. Veți obține un climat ambiental plăcut, potrivit pentru necesitățile dvs!

 
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL PANDA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 120
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
LUNGIME [MM] 87-93.7 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri