SET ROBINETI CALORIFER CROMAT, TUR TERMOSTATABI+RETUR STANGA, CALEFFI, EUROCON 1/2" FI-FE

Adauga un review

  • Cod produs: 42400400
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: CALEFFI

410.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set compus din:
- robinet termostatabil dublu coltar cu reglaj pe tur prevazut pentru montarea capului termostatic cod 200015;
- robinet dublu coltar pentru reglaj retur;
- doua rozete pentru acoperirea capatului de teava/perete si cheie hexagonala.
Materiale: alama cromata (lucios)
Model stanga

ROBINETI COLTAR

Pentru radiatoarele cromate sau nu cu racord de ½ țoli, CALEFFI a conceput și robineții termostatabili cromați pe măsură. Setul de robineți tip colțar se montează pe partea stângă, completând designul special al caloriferelor cromate, dar și asigurând funcționalitatea deplină a acestora.

Setul de robineți este alcătuit și dintr-un capăt termostatabil, special conceput pentru a permite montarea dispozitivelor cu rol de control al temperaturii ambientale. În acest fel este foarte simplu să reglați nivelul căldurii, pentru a preveni risipa de energie și costurile suplimentare.

Cromarea atât a radiatoarelor, cât și a elementelor auxiliare nu are doar un rol doar estetic. Alama cromată prezintă mult mai multe avantaje, fiind o alternativă mult mai bună decât procesul de nichelare, utilizat pe o scară largă pentru foarte multă vreme. Cromarea conferă mai multă rezistență și durabilitate, împiedicând acțiunea factorilor corozivi asupra metalului. Cromarea împiedică oxidarea și deteriorarea metalului, în acest fel este menținută și eficiența ridicată a caloriferului.

Un alt aspect demn de luat în considerare este faptul că procesul de cromare face produsul final să fie nealergenic. Alergia la metale grele este destul de comună, de aceea este recomandat să ne ferim de produsele care le conțin. Cromul este un metal nealergenic și necoroziv, iar robineții cromați oferă garanția unui produs de cea mai bună calitate. Aceștia durează foarte mult timp în condiții normale de utilizare și nu se deteriorează ușor. Astfel nu este afectată buna funcționare a radiatoarelor, iar performanțele acestora vor fi pe măsura așteptărilor.

Setul de robineți se instalează cu ușurință, fiind indispensabili pentru funcționarea corespunzătoare a caloriferelor. Pe lângă rolul decorativ pe care radiatoarele cromate îl au, acestea sunt menite să ofere confortul termic necesar în interiorul încăperilor. Capătul termostatabil este foarte practic, oferind posibilitatea montării unui dispozitiv cu rol de control asupra climatului ambiental. Eficientizarea energetică se poate obține cu ușurință prin intermediul unui cap termostatic ce poate completa cu succes robineții cromați de la CALEFFI!

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
KVS (ROBINET TUR) 1.27 MC/H
KVS (ROBINET RETUR) 1.37 MC/H
LATIME [MM] 47 MM
MODEL 4004
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 80 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri