SET ROBINETI CALORIFER CROMAT, TUR TERMOSTATABIL+RETUR+CAP TERMOSTATAT, CALEFFI, 1/2" FI-FE

Adauga un review

  • Cod produs: 423380TH
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: CALEFFI

270.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set robineti coltar, pentru radiatoare Caleffi, compus din: - robinet termostatabil pentru reglaj tur, prevazut pentru comenzi
termostatice si electrotermice, cu inaltimea de 60.5- robinet pentru reglaj tur, cu inaltimea de 73- cap termostatic- racorduri
prin compresiune, la 90, pentru tevi din cupru cu garnitura o ring.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Un set complet de robineți pentru radiatoare, cu cap termostatic inclus, ce completează radiatoarele confecționate din alamă cu finisaj cromat. Setul conceput de CALEFFI întregește asamblarea radiatoarelor, fiind esențial atât pentru aspectul estetic unitar, cât și pentru eficiența sporită a instalației termice.

Designul simplu și elegant al robineților este în acord cu stilul radiatoarelor aferente. Împreună cu radiatoarele, aceștia conferă un stil original, sofisticat și deosebit încăperilor, prin luciul metalic dat de finisajul cromat.

Capul termostatic este și el cromat, în același ton cu restul elementelor. Cu ajutorul acestuia puteți regla temperatura ambientală prin simpla rotire. Aveți posibilitatea de a selecta un nivel termic mai scăzut sau mai ridicat în funcție de preferințe, și de a ajusta climatul ambiental pentru eficientizarea consumului.

Menținerea unei temperaturi constante presupune un consum mai mic decât fluctuațiile mari de temperatură făcute în mod repetat. De asemenea este recomandată ajustarea temperaturii ori de câte ori este cazul, spre exemple atunci când nu sunteți acasă sau în incinta respectivă. În aceste situații puteți regla instalația de încălzire să funcționeze cu o putere termică minimă, pentru a evita risipa de energie.

Termostatul vă ajută să controlați climatul ambiental și să eficientizați funcționarea sistemului de încălzire. acesta este un element esențial pentru a reduce consumul de energie, ajutându-vă să economisiți substanțial la cheltuielile pentru facturile la utilități.

Consumul redus de energie contribuie nu doar la diminuarea costurilor lunare, ci și la reducerea emisiilor poluante. Prin acest simplu detaliu puteți asigura un mediu înconjurător mai curat și mai eliberat de noxe. Astfel, printr-un gest simplu beneficiați din mai multe puncte de vedere.

Eleganți și deosebiți, robineții cromați alături de capul termostatic din setul conceput de CALEFFI, completează perfect radiatoarele cu finisaj cromat. Dacă doriți să ieșiți în evdență și să conferiți mai multă originalitate băii dvs, puteți personaliza decorul acesteia cu elemente cromate, al căror luciu conferă o eleganță desăvârșită încăperii!

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
KVS (ROBINET RETUR) 3.99 MC/H
KVS (ROBINET TUR) 2.7 MC/H
CULOARE CROM
MODEL 338040TH
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
RACORD [TOLI] 1/2 M TOLI
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri