SET ROBINETI CALORIFER CROMAT, TUR TERMOSTATABIL+RETUR DREAPTA, CALEFFI, EUROCON 1/2" FI-FE

Adauga un review

  • Cod produs: 42400300
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: CALEFFI

410.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set compus din:
- robinet termostatabil dublu coltar cu reglaj pe tur prevazut pentru montarea capului termostatic cod 200015;
- robinet dublu coltar pentru reglaj retur;
- doua rozete pentru acoperirea capatului de teava/perete si cheie hexagonala.
Materiale: alama cromata (lucios)
Model dreapta

ROBINETI CALORIFER

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Robineții cromați pentru radiatoare de la CALEFFI sunt concepuți pentru a fi termostatabili și ușor de manevrat. Aceștia se atașează radiatoarelor pentru a putea controla temperatura ambientală într-un mod simplu și direct.

Realizați din alamă cu finisaj cromat, robineții conferă și un .plus de eleganță și distincție radiatoarelor realizate din același tip de material. Robineții se potrivesc radiatoarelor concepte pentru încăperile de baie. Luciul metalic al acestora atrage în mod plăcut atenția, fiind potriviți pentru un design modern și sofisticat al băii.

Robineții sunt prevăzuți cu un capăt termostatabil prin care este simplu să reglați temperatura potrivită. Ajustarea valorii temperaturii se face prin rotirea capului termostatic care se poate instala cu ușurință, în funcție de nivelul de confort dorit. În acest mod puteți stabili parametrii de funcționare ai sistemului de încălzire pentru a evita risipa de energie și costurile suplimentare.

Termostatul este un element foarte util pentru funcționarea eficientă a încălzirii centrale și pentru siguranța sporită a acesteia. Prin intermediul acestuia poate fi controlat climatul ambiental, pentru a economisi mai ușor la cheltuielile pentru factura la utilități.

Este recomandat ca de fiecare dată când suntem plecați de acasă să menținem centrala termică la un nivel scăzut al puterii termice. Acest lucru protejează instalația de avarii în cazul în care afară sunt temperaturi sub limita înghețului. De asemenea, consumul de energie va fi mult redus, prevenindu-se risipa și costurile suplimentare.

Robineții se montează cu ușurință, având reglaj pe tur și poziție pe partea dreaptă. Aceștia completează modelele de radiatoare cromate. Robineții se potrivesc atât ca aspect și stil cu radiatoarele de baie, cât și ca funcționalitate. Simpli și practici, aceștia întregesc instalația de încălzire, asigurând eficiența sporită a sistemului.

Decorarea încăperilor, în special a băii, poate fi realizată și prin accentele de eleganță date de radiatoarele cromate la care sunt asamblați robineții speciali de la CALEFFI. Aceștia sunt practici, simpli și de efect, asigurând controlul climatului ambiental. În acest fel veți putea dispune de tot confortul termic necesar și de aspectul estetic deosebit dat de luciul cromat al robineților!

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
KVS (ROBINET TUR) 1.27 MC/H
KVS (ROBINET RETUR) 1.37 MC/H
LATIME [MM] 47 MM
MODEL 4003
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 80 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri