SET DUS TEMPESTA COSMOPOLITAN, 9.5L/MIN, TELEFON 4 FUNCTII, BARA 60cm, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 44G27580
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Setul pentru dus Tempesta Cosmopolitan IV este o solutie ideala pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern.
Imbina perfect nivelul inalt de functionare si design-ul simplist.
Setul include:
-para de dus Tempesta Quattro
-sina de dus cu lungimea de 600 mm
-furtun de dus Relexaflex cu lungimea de 1750 mm si racord x
-GROHE EcoJoy tehnologie pentru reducerea consumului de apa
-sistem anti-calcar SpeedClean
-limitator de debit 9,4 l/min.
- tehnologie de siguranta GROHE CoolTouch.
Pozitia de montaj: pe perete

SET DUS TEMPESTA COSMOPOLITAN

Noul sistem Tempesta

Alegerea perfecta pentru bai moderne, arhitecturale.
 
Cu profilul sau clar, cilindric si detaliile conice specifice, noul sistem de dus Tempesta Cosmopolitan este alegerea perfecta pentru bai moderne, arhitecturale.
Asemeni tuturor sistemelor de dus GROHE, este usor de instalat si include tehnologie de exceptie, Dusul fix de 60cm poate fi pivotat pentru obtinerea unghiului perfect, în timp ce para de dus include patru tipuri de pulverizare, printre care noul model cu infuzie de aer GROHE Rain O2. GROHE DreamSpray® creeaza pulverizarea ideala pentru o experienta unica. Tehnologia termostatului GROHE TurboStat® va ofera certitudinea ca va puteti bucura de un dus relaxant, având siguranta ca apa va ramâne la temperatura preselectata, chiar daca presiunea se modifica.
 
Noul sistem de dus Tempesta Cosmopolitan este alegerea perfecta pentru baile cu o arhitectura moderna. 
 
Tehnologia GROHE DreamSpray ® asigura placerea maxima de dus , incepand cu prima clipa a diminetii si relaxarea usoara de la sfarsitul zilei.
 
Tipuri de jet
 
Pentru alegerea maxima si o senzatie diferita de fiecare data când faceti dus, alegeti noua para de dus Tempesta IV sau noua para de dus Tempesta III. Daca doriti sa pastrati lucrurile simple, alegeti noua para Tempesta II, cu doua tipuri de jet.
Dotat cu tehnologia GROHE DreamSpray ®, pentru distributia perfecta a apei toate modele au fost proiectate sa ofere o experienta de dus placuta, în timp ce utilizati mai putina apa si energie. Noile dusuri Tempesta IV si Tempesta III au un debit maxim de 9,4 l / min, pentru economii suplimentare alegeti noul dus Tempesta II care dispune de un debit redus de numai 5,8 l / min.

Mai multe

Specificatii tehnice

CULOARE CROMAT GROHE STARLIGHT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri