0372 123 101
SET DUS EUPHORIA CUBE (1F), BARA 90cm, CROM CROM
1.050,00 LEI   Disponibil la cerere
-&

SET DUS EUPHORIA CUBE (1F), BARA 90cm, CROM CROM


SET DUS EUPHORIA CUBE (1F), BARA 90cm, CROM CROM

Cod produs: 44G27700
Producator: GROHE
Garantie: Garantie conform facturii
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


1.050,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Disponibil la cerere


Acest produs este disponibil la cerere doar in magazinele fizice Romstal. Termenul de livrare al produsului este de  30 - 45 de zile calendaristice calculat din momentul lansarii comenzii ferme in magazinul fizic.

Descriere


©
Set de dus EUPHORIA CUBE, alcatuit din:
- furtun de dus Silverflex
- para de dus
-bara de dus de 920 mm.
Caracteristici furtun :
- fabricat din material plastic si are suprafata neteda
- flexibil, rezistent la rasucire, echipat cu con de rotatie
- functia Twistfree
- curatare usoara
- lungime de 1750 mm si racorduri de ½”x ½”.
Caracteristici para de dus:
- are o singura functie: rain
- sistem anti calcar SpeedClean
- racord G ½”
- inaltime de 216 mm.


GROHE DreamSpray

 

grohePentru multi consumatori, "Made in Germany" este o marca care înseamna calitate, precizie si atentie la detalii. Proiectarea si dezvoltarea de produs se face in facilitatile sunt situate în Germania, unde se desfasoara cuprinzatoare teste de produse pre-lansare si în curs de desfasurare a controalelor de productie. Standardele ridicate de productie sunt în mod constant principiile directoare în toate fabricile Grohe, care ruleaza la acelasi nivel de calitate în întreaga lume, asa cum se întâmpla în Germania.

 

Euphoria CubeO combinatie precisa de forme patrate si dreptunghiulare îmbunatatite cu cele mai noi tehnologii GROHE fac Euphoria Cube alegerea inteligenta daca apreciati designul minimalist în baie. Liniile reduse si estetica moderna a dusului de mâna reflecta contururile patrate clare care introduc forme geometrice pure pentru ambientul de dus. Pentru livrarea perfecta si antrenanta a modelului nostru de pulverizare tip ploaie, dusuri Euphoria Cube sunt dotate cu tehnologia GROHE DreamSpray ®.

Exprimand frumusetea simplitatii prin corpul de metal complet si silueta subtire dreptunghiulara, Euphoria Cube uneste designul minimalist cu tehnologia perfecta.
În conformitate cu puritatea arhitecturala data de forma sa, duzele de dus aranjamente liniar aduc si ele echilibru în design. Pe suportul de perete, un blazon fatetat va asigura ca nici un detaliu nu a fost uitat.

Specificatii tehnice

RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
CULOARE CROM GROHE STARLIGHT

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 6 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse