SET DUS EUPHORIA CUBE (1F), BARA 90cm, CROM CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 44G27700
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: GROHE

1,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set de dus EUPHORIA CUBE, alcatuit din:
- furtun de dus Silverflex
- para de dus
-bara de dus de 920 mm.
Caracteristici furtun :
- fabricat din material plastic si are suprafata neteda
- flexibil, rezistent la rasucire, echipat cu con de rotatie
- functia Twistfree
- curatare usoara
- lungime de 1750 mm si racorduri de x .
Caracteristici para de dus:
- are o singura functie: rain
- sistem anti calcar SpeedClean
- racord G
- inaltime de 216 mm

GROHE DreamSpray

 

grohePentru multi consumatori, "Made in Germany" este o marca care înseamna calitate, precizie si atentie la detalii. Proiectarea si dezvoltarea de produs se face in facilitatile sunt situate în Germania, unde se desfasoara cuprinzatoare teste de produse pre-lansare si în curs de desfasurare a controalelor de productie. Standardele ridicate de productie sunt în mod constant principiile directoare în toate fabricile Grohe, care ruleaza la acelasi nivel de calitate în întreaga lume, asa cum se întâmpla în Germania.

 

Euphoria CubeO combinatie precisa de forme patrate si dreptunghiulare îmbunatatite cu cele mai noi tehnologii GROHE fac Euphoria Cube alegerea inteligenta daca apreciati designul minimalist în baie. Liniile reduse si estetica moderna a dusului de mâna reflecta contururile patrate clare care introduc forme geometrice pure pentru ambientul de dus. Pentru livrarea perfecta si antrenanta a modelului nostru de pulverizare tip ploaie, dusuri Euphoria Cube sunt dotate cu tehnologia GROHE DreamSpray ®.

Exprimand frumusetea simplitatii prin corpul de metal complet si silueta subtire dreptunghiulara, Euphoria Cube uneste designul minimalist cu tehnologia perfecta.
În conformitate cu puritatea arhitecturala data de forma sa, duzele de dus aranjamente liniar aduc si ele echilibru în design. Pe suportul de perete, un blazon fatetat va asigura ca nici un detaliu nu a fost uitat.

Mai multe

Specificatii tehnice

RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
CULOARE CROM GROHE STARLIGHT
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri