SET DE DUS IDEALRAIN XL3, 8L/MIN, TELEFON 14cm, 3 FUNCTII, FURTUN 175cm, H.90cm

Adauga un review

380.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set dus compus din:
- Telefon dus cu diametru de 140mm, avand 3 functii: ploaie, ploaie torentiala si jet masaj (aniticalcar)
- Bara cu suport glisant de sustinere para
- Furtunul flexibil IdealFlex de 1750 mm
-Savoniera din plastic cu aspect cromat
-Sistem de prindere metalic
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

SET DE DUS IDEALRAIN XL3

Un set de dus marca Ideal Standard nu poate fi decat un produs deosebit. Bine construit cu materiale de calitate si dupa standarde inalte, IdealRain XL3 ofera utilizatorului o experienta folositoare si placuta. Jetul de dus generos poate fi schimbat foarte usor cu alte doua moduri de pulverizare. Astfel apa poate fi concentrata in centrul parei de dus intr-un jet puternic sau raspandita uniform pe toata suprafata dusului.

SET DE DUS TELEFON FURTUN BARA

Inca de la primele ore ale diminetii o cabina de dus poate deveni apelul de trezire. Prin transformarea baii într-un loc de revigorare, Idealrain va inspira si va re - energizeaza. Asta va pune într-o de spirit perfecta pentru a putea profita din plin de ziua ce se prefigureaza in fata.

Apa este una dintre resursele noastre cele mai pretioase. Idealrain este ingenios proiectat si fabricat cu precizie pentru a va ajuta sa reduceti consumul de apa fara a compromite confortul, bucuria utilizarii sau fiabilitatea. Debitul inteligent de apa Idealrain este motorul  ce asigura performante optime de pulverizare. Suplimentar, usor de montat si îndepartat, restrictorul de flux, reduce consumul de apa în sistemele de înalta presiune de la 18,5 l la doar 8 l cu nici o pierdere de presiune.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL IDELRAIN LX3
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
INALTIME TOTALA [MM] 900 MM
CULOARE CROMAT
DEBIT MAXIM 8 L/MIN
CLASA DE EFICIENTA A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri