SET DE DUS IDEALRAIN M3, 8L/MIN, TELEFON 10cm, 3 FUNCTII, FURTUN 175cm, H.60cm

Vezi review-uri

229.00 LEI / set TVA inclus

set
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Set dus compus din:
- Telefon dus cu diametru de 100mm, avand 3 functii: ploaie, ploaie torentiala si jet masaj (aniticalcar)
- Bara cu suport glisant de sustinere para
- Furtunul flexibil IdealFlex de 1750 mm
-Savoniera din plastic transparent
-Sistem de prindere
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

Conceput pentru a completa orice cabină de duș, setul de duș IDEALRAIN M3 de la IDEAL STANDARD are un design axat pe simplitate și funcționalitate. Setul este este alcătuit dintr-o bară prevăzută cu suport pentru telefonul de duș și savonieră transparentă și telefon de duș cu furtun flexibil.

Telefonul de duș funcționează cu consum redus de apă, fiind un element proiectat și cu funcție ecologică. Deoarece consumăm mai multă apă decât este nevoie, mai ales atunci când facem duș, este important să investim în produse de calitate, prevăzute cu sistem de reducere a cantităților utilizate. În acest mod contribuim atât la diminuarea cheltuielilor pentru facturi, cât și la reducerea emisiilor poluante.

Telefonul este prevăzut cu trei funcții speciale. Dacă nu dispunem de timp suficient, în special dimineața când ne grăbim, putem pune dușul pe modul ploaie torențială. Astfel dușul se va desășura mult mai repede pentru o senzație de revigorare garantată. În momentele de relaș, când dorim să ne relaxăm putem comuta dușul pe modul ploaie, iar pentru un efect deosebit putem apela la modul masaj. Jetul puternic al funcției masaj are și rol anticalcar, îndepărtând eventualele depuneri.

Eliminarea depunerilor calcaroase este imporatntă pentru prelungirea duratei de viață a telefonului și pentru mențierea unei stări bune de funcționare. Altminteri pot apare defecte și deteriorări care afectează rezistența acestuia. Telefonul din setul IDEALRAIN M3 poate rezista mai mult timp datorită mecanismului de îndepărtare a calcarului, nefiind nevoie să fie schimbat des.

Setul completează cu succes orice tip de cabină de duș. Conceput pentru a fi simplu de instalat și practic, acesta va facilita considerabil utilizarea dușului. Suportul glisant pentru telefonul de duș asigură poziționarea comodă a telefonului și ajustarea poziției la unghiul dorit. Savoniera este un accesoriu foarte practic care constituie un bun suport pentru săpun, gel de duș sau șampon.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL IDEALRAIN M3
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
INALTIME TOTALA [MM] 600 MM
CULOARE CROMAT
DEBIT MAXIM [LMI] 8 L/MIN
CLASA DE EFICIENTA A
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri