SET DE DUS IDEALRAIN CUBE M3, 8L/MIN, TELEFON 10cm, 3 FUNCTII, FURTUN 175cm, H.60cm

Adauga un review

350.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Setul pentru dus IDEALRAIN CUBE M3 este o solutie ideala pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern.
Setul include:
- para de dus dus IDEALRAIN CUBE M3 cu trei functii
- agatatoare culisanta pentru capul de dus
- suport din plastic cromat pentru sapun
- bara de sustinere tubulara cu diametrul de 21 mm si lungime de 600 mm
- furtun de dus flexibil IdealFlex cu lungimea de 1750 mm si racord G 1/2"x1/2".
Pozitia de montaj: pe perete.
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

Setul de duș IDEALRAIN CUBE M3 de la IDEAL STANDARD completează perfect orice cabină de duș modernă. Telefonul de duș este conceput pentru un consum redus de apă, ajutând la diminuarea costurilor lunare, concomitent cu reducerea poluării. Pe lângă atributele ecologice remarcabile, telefonul este dotat și cu trei funcții speciale pentru a face dușul cât mai confortabil pentru oricine.

Cantitatea de apă utilizată în mod obișnuit este de multe ori irosită. Pentru a preveni risipa de apă putem folosi produse inovatoare, prevăzute cu sisteme de reducere a consumului. Telefonul de duș IDEALRAIN M3 asigură un consum mult mai redus în comparație cu produse similare, dar de o calitate mult mai slabă. Reducerea cantității de apă înseamnă și reducerea cheltuielilor pentru utilități. Utilizând acest set de duș este simplu să facem economii considerabile, contribuind simultan și la diminuarea poluării.

Calitatea superioară a setului de duș este asigurată și de sistemul de curățare rapidă cu care este prevăzut telefonul de duș. Duzele cauciucate se curăță cu ușurință, pentru a nu permite depunerilor calcaroase să se instaleze. Acestea afectează buna funcționare a telefonului de duș. Funcționarea defectuoasă a acestuia afectează la rândul său confortul nostru atunci când facem duș, îngreunând operațiunea. Astfel ajungem să pierdem mai mult timp, să consumăm mai multă apă și să obținem mai puțină satisfacție.

Protecția telefonului de duș prin duzele cauciucate asigură rezistența în timp a acestuia. Durabilitatea crescută înseamnă funcționalitatea dușului pentru un timp îndelungat, astfel nu este nevoie de înlocuirea deasă a acestuia. Dușul va fi mult mai confortabil, oferindu-ne, după caz, revigorarea de care avem nevoie dimineața, sau relaxarea în momentele de tihnă. Datorită celor trei funcții speciale din dotarea telefonului de duș, putem beneficia de un duș perfect sau putem opta și pentru un tratament extra, prin funcția masaj.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL IDEALRAIN CUBE M3
DEBIT MAXIM 8 L/MIN
INALTIME [MM] 609 MM
CULOARE CROM
CLASA DE EFICIENTA A
INALTIME MAXIMA [mm] 609
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri