SET DE DUS GAP, 15.5L/MIN, TELEFON 1 FUNCTIE, FURTUN 150CM SI SUPORT, CROM

Adauga un review

45.51 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set de dus GAP ce include :
- furtun de dus cu lungimea de 1500 mm
- telefon de dus cu o functie: ploaie
- suport.
Pozitia de montaj: pe perete

Un duș excelent poate fi obținut facil dacă dispunem de produse de cea mai bună calitate. Unul dintre acestea este setul de duș GAP, realizat astfel încât să asigure utilizatorului întrebuințarea comodă și de lungă durată a telefonului de duș, a furtunului și suportului din dotare. Setul este confecționat din materiale de cea mai înaltă calitate, care nu se deteriorează cu ușurință și care mențin performanțele dușului la cele mai înalte cote o perioadă îndelungată.

Telefonul de duș este foarte practic, având un design simplu și o formă minimalistă. Acesta se fizează foarte bine în suportul special, fără să cadă. Este neplăcut și enervant când telefonul de duș obișnuit nu stă cum trebuie în suport și poate cădea exact când ne așteptăm mai puțin. Acest lucru se petrece de regulă deoarece suportul nu poate susține greutatea telefonului de duș.

Cu telefonul de duș din setul GAP nu vom experimenta acest disconfort și ne vom putea bucura de un duș excelent de la început până la sfârșit. Telefonul este prevăzut cu duze speciale care asigură distribuirea uniformă a apei. Acest lucru ne permite și un control mai bun al debitului apei. Jetul de apă țâșnește din fiecare duză în mod egal, ceea ce contribuie la asigurarea confortului dorit în timpul dușului.

Montarea setului se poate realiza foarte simplu, fiind perfect atât pentru cabinele de duș, cât și pentru cadă. Acesta se potrivește cu ușurință în băile moderne, practice și minimaliste, pentru care funcționalitatea reprezintă o prioritate.

Setul de duș ne ajută să obținem dușul perfect de fiecare dată. Telefonul de duș ne oferă confort total în utilizare, asigurând un jet puternic și uniform de apă. În acest fel ne putem bucura de senzația reconfortantă a unui duș perfect, care ne energizează și ne relaxează simultan.

Mai multe

Specificatii tehnice

CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri