0372 123 101
SET DE DUS EUPHORIA COSMOPOLITAN, TELEFON 1 FUNCTIE, BARA 90cm, CROM
820,01 LEI   Disponibil la cerere
-&

SET DE DUS EUPHORIA COSMOPOLITAN, TELEFON 1 FUNCTIE, BARA 90cm, CROM


SET DE DUS EUPHORIA COSMOPOLITAN, TELEFON 1 FUNCTIE, BARA 90cm, CROM

Cod produs: 44G27368
Producator: GROHE
Garantie: Garantie conform facturii
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


820,01 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Disponibil la cerere


Acest produs este disponibil la cerere doar in magazinele fizice Romstal. Termenul de livrare al produsului este de  30 - 45 de zile calendaristice calculat din momentul lansarii comenzii ferme in magazinul fizic.

Descriere


©
Setul pentru dus Euphoria Cosmopolitan este o solutie ideala pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern. Imbina perfect nivelul inalt de functionare si design-ul simplist.
Setul include:
- para de dus Euphoria Cosmopolitan
- sina de dus cu lungimea de 900 mm
- functia GROHE QuickFix (distanta reglabila intre suporturile de prindere pentru perete pentru adaptarea la gaurile existente)
- furtun de dus Relexaflex cu lungimea de 1750 mm si racord ½” x ½”
- sistem anti-calcar SpeedClean.
Pozitia de montaj: pe perete.


set de dus euphoria grohe

Arata perfect si confera o experienta de dus perfecta.
 
Masurand un discret 215 mm în lungime, Euphoria Stick Cosmopolitan dispune de tehnologia GROHE DreamSpray ® - pentru distribuirea eficienta a apei la fiecare dintre cele 45 de duze ale sale - si tehnologia GROHE CoolTouch ®, care asigura ca mânerul nu devine prea fierbinte.
 
GROHE StarLight ®  cu duze din crom si SpeedClean garanteaza aspectul perfect si un de dus ideal. Pentru economisirea apei fara efort, Euphoria Stick Cosmopolitan este de asemenea disponibil ca parte a gamei GROHE EcoJoy ™, cu un debit maxim de 9,4 litri pe minut.
set dus euphoria cosmopolitan stick

Telefonul de dus Euphoria Cosmopolitan - Proportii perfecte si geometrie consecventa.

Sistemul Euphoria este o combinatie de design modern, contemporan si excelenta functionala– reunind GROHE DreamSpray® si GROHE TurboStat® într-un produs entry-level. Dimensiunile au fost reduse abil pentru asigurarea proportiilor perfecte si geometriei consecvente, în timp ce perele de dus si dusurile fixe sporesc atractivitatea si celebreaza apa.


Sistemul ofera toate beneficiile unui sistem complet personalizat, incluzând un termostat, un dus fix si o para de dus. Dusul fix de 160 mm poate fi pivotat în pozitia optima si este suplimentat de para de dus premiata Euphoria. Ambele dusuri includ tipul de pulverizare exceptional Rain, identificat, conform studiilor în rândul consumatorilor, drept cel mai utilizat si apreciat dintre toate tipurile de pulverizare disponibile.

GROHE EcoJoy™ GROHE CoolTouch® GROHE DreamSpray® GROHE StarLight® GROHE TurboStat®
Tehnologia integrata de economisire a apei reduce consumul de apa si de energie. Nu exista riscul de a va opari prin atingerea suprafetelor cromate. Distributie perfect uniforma a apei în interiorul parei de dus pentru o pulverizare perfecta Finisaj cromat rezistent la murdarire si la matuire pentru un aspect imaculat de lunga durata Întotdeauna temperatura potrivita. Reactioneaza instantaneu la schimbari ale presiunii apei.

 

Specificatii tehnice

ADANCIME [MM] 119 MM
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
CULOARE CROMAT GROHE STARLIGHT

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 6 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse