SET DE DUS EUPHORIA COSMOPOLITAN, TELEFON 1 FUNCTIE, BARA 90cm, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 44G27368
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: GROHE

880.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Setul pentru dus Euphoria Cosmopolitan este o solutie ideala pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern. Imbina
perfect nivelul inalt de functionare si design-ul simplist.
Setul include:
- para de dus Euphoria Cosmopolitan
- sina de dus cu lungimea de 900 mm
- functia GROHE QuickFix (distanta reglabila intre suporturile de prindere pentru perete pentru adaptarea la gaurile existente)
- furtun de dus Relexaflex cu lungimea de 1750 mm si racord x
- sistem anti-calcar SpeedClean.
Pozitia de montaj: pe perete

set de dus euphoria grohe

Arata perfect si confera o experienta de dus perfecta.
 
Masurand un discret 215 mm în lungime, Euphoria Stick Cosmopolitan dispune de tehnologia GROHE DreamSpray ® - pentru distribuirea eficienta a apei la fiecare dintre cele 45 de duze ale sale - si tehnologia GROHE CoolTouch ®, care asigura ca mânerul nu devine prea fierbinte.
 
GROHE StarLight ®  cu duze din crom si SpeedClean garanteaza aspectul perfect si un de dus ideal. Pentru economisirea apei fara efort, Euphoria Stick Cosmopolitan este de asemenea disponibil ca parte a gamei GROHE EcoJoy ™, cu un debit maxim de 9,4 litri pe minut.
set dus euphoria cosmopolitan stick

Telefonul de dus Euphoria Cosmopolitan - Proportii perfecte si geometrie consecventa.

Sistemul Euphoria este o combinatie de design modern, contemporan si excelenta functionala– reunind GROHE DreamSpray® si GROHE TurboStat® într-un produs entry-level. Dimensiunile au fost reduse abil pentru asigurarea proportiilor perfecte si geometriei consecvente, în timp ce perele de dus si dusurile fixe sporesc atractivitatea si celebreaza apa.


Sistemul ofera toate beneficiile unui sistem complet personalizat, incluzând un termostat, un dus fix si o para de dus. Dusul fix de 160 mm poate fi pivotat în pozitia optima si este suplimentat de para de dus premiata Euphoria. Ambele dusuri includ tipul de pulverizare exceptional Rain, identificat, conform studiilor în rândul consumatorilor, drept cel mai utilizat si apreciat dintre toate tipurile de pulverizare disponibile.

GROHE EcoJoy™ GROHE CoolTouch® GROHE DreamSpray® GROHE StarLight® GROHE TurboStat®
Tehnologia integrata de economisire a apei reduce consumul de apa si de energie. Nu exista riscul de a va opari prin atingerea suprafetelor cromate. Distributie perfect uniforma a apei în interiorul parei de dus pentru o pulverizare perfecta Finisaj cromat rezistent la murdarire si la matuire pentru un aspect imaculat de lunga durata Întotdeauna temperatura potrivita. Reactioneaza instantaneu la schimbari ale presiunii apei.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

ADANCIME [MM] 119 MM
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
CULOARE CROMAT GROHE STARLIGHT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri