0372 123 101
SET DE DUS EUPHORIA COSMOPOLITAN, TELEFON 1 FUNCTIE, BARA 90cm, CROM
870,00 LEI   Disponibil la cerere
-&

SET DE DUS EUPHORIA COSMOPOLITAN, TELEFON 1 FUNCTIE, BARA 90cm, CROM


SET DE DUS EUPHORIA COSMOPOLITAN, TELEFON 1 FUNCTIE, BARA 90cm, CROM

Cod produs: 44G27368
Producator: GROHE
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

870,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Disponibil la cerere


Acest produs este disponibil la cerere doar in magazinele fizice Romstal. Termenul de livrare al produsului este de  30 - 45 de zile calendaristice calculat din momentul lansarii comenzii ferme in magazinul fizic.

Descriere

Setul pentru dus Euphoria Cosmopolitan este o solutie ideala pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern. Imbina
perfect nivelul inalt de functionare si design-ul simplist.
Setul include:
- para de dus Euphoria Cosmopolitan
- sina de dus cu lungimea de 900 mm
- functia GROHE QuickFix (distanta reglabila intre suporturile de prindere pentru perete pentru adaptarea la gaurile existente)
- furtun de dus Relexaflex cu lungimea de 1750 mm si racord x
- sistem anti-calcar SpeedClean.
Pozitia de montaj: pe perete

set de dus euphoria grohe

Arata perfect si confera o experienta de dus perfecta.
 
Masurand un discret 215 mm în lungime, Euphoria Stick Cosmopolitan dispune de tehnologia GROHE DreamSpray ® - pentru distribuirea eficienta a apei la fiecare dintre cele 45 de duze ale sale - si tehnologia GROHE CoolTouch ®, care asigura ca mânerul nu devine prea fierbinte.
 
GROHE StarLight ®  cu duze din crom si SpeedClean garanteaza aspectul perfect si un de dus ideal. Pentru economisirea apei fara efort, Euphoria Stick Cosmopolitan este de asemenea disponibil ca parte a gamei GROHE EcoJoy ™, cu un debit maxim de 9,4 litri pe minut.
set dus euphoria cosmopolitan stick

Telefonul de dus Euphoria Cosmopolitan - Proportii perfecte si geometrie consecventa.

Sistemul Euphoria este o combinatie de design modern, contemporan si excelenta functionala– reunind GROHE DreamSpray® si GROHE TurboStat® într-un produs entry-level. Dimensiunile au fost reduse abil pentru asigurarea proportiilor perfecte si geometriei consecvente, în timp ce perele de dus si dusurile fixe sporesc atractivitatea si celebreaza apa.


Sistemul ofera toate beneficiile unui sistem complet personalizat, incluzând un termostat, un dus fix si o para de dus. Dusul fix de 160 mm poate fi pivotat în pozitia optima si este suplimentat de para de dus premiata Euphoria. Ambele dusuri includ tipul de pulverizare exceptional Rain, identificat, conform studiilor în rândul consumatorilor, drept cel mai utilizat si apreciat dintre toate tipurile de pulverizare disponibile.

GROHE EcoJoy™ GROHE CoolTouch® GROHE DreamSpray® GROHE StarLight® GROHE TurboStat®
Tehnologia integrata de economisire a apei reduce consumul de apa si de energie. Nu exista riscul de a va opari prin atingerea suprafetelor cromate. Distributie perfect uniforma a apei în interiorul parei de dus pentru o pulverizare perfecta Finisaj cromat rezistent la murdarire si la matuire pentru un aspect imaculat de lunga durata Întotdeauna temperatura potrivita. Reactioneaza instantaneu la schimbari ale presiunii apei.

 

Specificatii tehnice

ADANCIME [MM] 119 MM
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
CULOARE CROMAT GROHE STARLIGHT

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse