SET DE DUS DRIP, 8/16 L/MIN, TELEFON 5 FUNCTII, FURTUN 150CM SI SUPORT, CROM

Adauga un review

66.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set de dus DRIP ce include :
- furtun de dus cu lungimea de 1500 mm
- telefon de dus cu 5 functiI: ploaie, , masaj, ceata, ploaie cu economie de apa 50%, stop
- suport.
Pozitia de montaj: pe perete

Dușul este o activitate peste care nu putem trece, făcând parte din rutina zilnică a oricui. Pentru a ne bucura de beneficiile sale, este necesar să avem în dotare un set de duș durabil, rezistent, modern, cu mai multe funcții și care să nu consume prea multă apă.

Setul DRIP este făcut pentru a satisface toate pretențiile noastre și pentru a ne oferi o experiență de duș ireproșabilă. Setul de duș DRIP este conceput pentru a diminua consumul de apă și energie, oferind concomitent cea mai înaltă calitate în privința dușului. Para de duș este prevăzută cu 5 funcții speciale pe care le putem schimba prin rotirea capului telefonului de duș. Avem posibilitatea de a opta pentru funcția ploaie cu economie de 50% la apă, ceea ce ne va ajută să salvăm nu doar o mare cantitate de apă, ci și de energie.

Reducerea debitului apei calde duce și la reducerea consumului de energie prin faptul că boilerul sau centrala termică nu vor fi suprasolicitate. Astfel, folosirea unui duș cu debit redus ne ajută să economisim eficient apă și energie, fără a ne fi afectat confortul.

Suprafața cromată a componentelor sale, face ca setul de duș DRIP să își mențină nealterată strălucirea și reprezintă o protecție foarte bună împotriva coroziunii sau oxidării. Setul este conceput pentru uzul frecvent și rezistă foarte bine la acțiunea substanțelor corozive cu care intră în contact sau la contactul cu apa dură. Setul este protejat de un strat cromat cu textură foarte netedă care împiedică formarea depunerilor de calcar, iar astfel asigură funcționalitatea deplină a dușului pentru o foarte mare perioadă de timp.

Mai multe

Specificatii tehnice

CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri