SET COL.CADA 'VIEGA_MULTIPLEX', ALIM.APA LA SUPRAPLIN 'VISIGN MT1' SI SIFON 70x40/50 H.75

Adauga un review

  • -70 %
  • Cod produs: 61VG0054
  • Parteneri Romstal: *^
  • Producator: VIEGA

1,649.99 LEI (Reducere 70%)

494.99 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Setul ce cuprinde coloana de cadă VIEGA MULTIPLEX este special conceput pentru a asigura scurgerea apei pentru căzile moderne. Compania VIEGA este specializată în fabricarea componentelor pentru băi, având un bun renume în crearea produselor de cea mai bună calitate, utilizând cele mai bune tehnici din domeniu.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Setul conține mai multe componente, fiecare având o anume funcționalitate pe care o indeplineste cu brio. Conține un dispozitiv pentru reținerea mirosului, astfel nepermițând mirosului de canalizare să penetreze încăperea. Deasemenea, in pachet se afla si un cot de drenaj la unghi de 45⁰, care asigură drenarea rapidă a fluxului de apă și împiedică astuparea scurgerii. Un alt element constituent al setului este valva placată cu crom, care conferă o notă aparte de eleganță subtilă, putând fi reglată pentru a permite sau opri scurgerea fluxului de apă. Coloana de cadă are și scurgere de supraplin de apă, care de asemenea are în dotare o valvă cromată la alegere. Mecanismul de funcționare al coloanei este foarte riguros construit, conform normelor de siguranță în domeniu. Acesta utilizează principii simple de fizică și hidrodinamică alături de tehnici inovatoare care asigură drenarea apei reziduale în cele mai bune condiții. Produsul este de calitate superioară, din materiale rezistente la uzura și contactul cu apa, astfel încât riscul de defecțiune să fie minim. Setul de coloană de cadă este indispensabil pentru funcționarea normală a căzii, fiind dotat cu toate elementele necesare pentru drenajul apei. Este confecționat din materiale de calitate, având elemente de asamblare ușor de instalat conform instrucțiunilor. Tehnicile de funcționare asigură utilitatea optimă a coloanei, împiedicând blocarea mecanismului sau riscul de inundare. Un produs ideal pentru a avea confortul necesar prin funcționalitate, calitate și tehnologie!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri