SET BATERII, LAVOAR+DUS+SET DUS ZENTA (1F), KLUDI LOGO NEO

Adauga un review

  • Cod produs: 44KL0728
  • Parteneri Romstal: *!
  • Producator: KLUDI

700.01 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set baterii KLUDI LOGO NEO
Acesta include:
- baterie monocomanda lavoar DN 10, maner plin, montaj cu o trecere, clasa de debit Z, perlator Eco M 24 x 1, cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte, garnitura scurgere G 1 1/4, sistem de montare rapida, racorduri flexibile G 3/8, clasa de zgomot I
- baterie monocomanda dus DN 15, maner plin, cu montaj pe perete, clasa de debit B, cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte,racord dus G 1/2, protectie impotriva fluctuatiilor de presiune a apei, excentrice.
- set de dus KLUDI ZENTA: Set dus 1S, L = 600 mm, KLUDI ZENTA bara dus cu KLUDI ZENTA 1S para dus DN 15 cu furtun dus Logoflex, G 1/2 x G 1/2 x 1600 mm, cu piulite conice

Bateriile Kludi Logo Neo sunt concepute pentru a fi ecofriendly, fiind dotate cu sisteme de reducere a consumului de apă și energie. Acestea beneficiază de implementarea ultimelor tehnologii, lucru care le permie manevrarea exactă, ușoară și fluidă.

Liniile netede și tehnologia de încredere caracterizează KLUDI LOGO NEO ca un membru al familiei de baterii KLUDI. Pipa plată și muchiile precise sunt caracteristice formei practice de utilizare. KLUDI LOGO NEO face ușoară alegerea unei baterii sanitare de calitate.
 
Ele sunt dotate cu sistemul de clasificare pentru utilizarea apei Well, Water Efficiency Label. Randamentul energetic şi conservarea resurselor sunt criterii de calitate mondială şi astfel şi criterii importante cu factor decisiv in procesul de achiziţie. Datorită sistemului de clasificare WELL, Kludi oferă orientare semnificativă şi de încredere atât consumatorului final cât şi specialiştilor. Cu “WELL” sunt stabilite noi standarde de comparaţie internaţionale de către producătorii cu renume.

Designul axat pe simplitate, funcționalitate și eleganță al bateriilor se potrivește mai multor stiluri de amenajare, conferindu-le un accent modern. Suprafața lor cromată împiedică depunerea murdăriei și asigură igiena corespunzătoare. Tehnologia integrată în finisaj asigură strălucirea de durată a suprafeței bateriilor, telefonului de duș și furtunului acestuia. Curățarea este mult mai ușor de făcut, iar întreținerea bateriilor nu va mai fi o corvoadă. Telefonul de duș este prevăzut cu furtun special concept pentru a nu se încolăci. Setul de duș este perfect pentru orice baie, întregind aspectul modern și conferind funcționalitate deplină băii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri