SET BATERII, LAVOAR+CADA/DUS+SET DUS ZENTA (1 F), KLUDI ZENTA

Adauga un review

 • Cod produs: 44KL0060
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: KLUDI

855.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara SET BATERII, LAVOAR+CADA/DUS+SET DUS ZENTA (1 F), KLUDI ZENTA din categoria Amenajare baie - Baterii de baie - Pachete promo baterii - Pachete promo baterii cada.


baterii baie

Cercul si patratul sunt formele ce definesc designul seriei de baterii KLUDI ZENTA. Sortimentul iese in evidenta datorita numeroaselor posibilitati de combinare personalizate pentru baie: baterii pentru montare aparenta sau incastrata, confortul termostatelor cu eficientizarea consumului de energie si seturi de dus adecvate.
 

Setul de baterii zenta cuprinde o baterie de cada si dus, o baterie de lavoar si un set de dus.


KLUDI ZENTA asigura un raport calitate-pret excelent. În plus bateriile de lavoar sunt dotate cu perlatorul s-pointer, astfel seria KLUDI ZENTA este unica în forma si functionalitate.

Gama de succes KLUDI ZENTA este foarte actuala datorita designului sau purist. Aceasta convinge datorita îmbinarilor de unghiuri si curbe care se integreaza perfect în orice baie. KLUDI ZENTA corespunde oricarei cerinte imaginabile datorita gamei sale de produse în expansiune.

Setul este compus din 3 piese:

- Baterie de lavoar cu monocomanda:

 • debit maxim  de 9 l/min

Multumita perlatorului eco s-pointer este garantata o economie de apa de pâna la 40%.

- Baterie cada dus cu monocomanda:

 • debit maxim de 30 l/min

- Set de dus:

 • bara de dus h = 60 cm cu suport culisant
 • para dus KLUDI ZENTA 1S
 • furtun Logoflex de G 1/2 x G 1/2 x 160 cm,

baterie kludi zenta setbaterie lavoar zenta kludi

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri