SET BATERII, LAVOAR+CADA/DUS + SET DUS ZENTA (1F), KLUDI LOGO NEO

Adauga un review

  • Cod produs: 44KL0059
  • Parteneri Romstal: *!
  • Producator: KLUDI

690.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Fie ca este vorba despre bai nou construite sau renovate decizia de a utiliza bateriile Kludi se amortizeaza in orice situatie. Cerinte minime de reparatii si durabilitate, la un pret decent: acestea sunt avantajele evidente oferite de un brand de calitate superioara.

 

Este clar ca orice investitie în brandul KLUDI va aduce satisfactie: de peste 80 de ani, Kludi este o marca de succes si calitate . Aceasta  lupta constanta pentru excelenta a facut din Kludi unul dintre cei mai importanti producatori de baterii sanitare din lume.

LOGO NEO este dovada faptului ca se pot produce baterii de calitate la un pret mic, cu un design proaspat si modern iar setul cu baterie de cada, lavoar si dus devine o adevarata investitie avantajoasa.

 

Noua gama KLUDI LOGO NEO este un exemplu stralucit al faptului ca bateriile pot fi atât accesibile cat si la moda - si durabile, de asemenea. Liniile  ofera idei noi de design pentru baie. Bateria cu monocomanda pentru lavoar vine cu eco-aerator, economisind pâna la 40% din consumul de apa.

 

Setul promotional este compus din baterie de cada si dus, baterie pentru lavoar si set de dus cu telefon si bara de dus.

 

Baterie cada-dus LOGO NEO

Baterie lavoar LOGO NEO

Set dus ZENTA 1S-600

Baterie monocomanda cada-dus DN 15 mâner plin cu montaj pe perete

clasa de debit CB

perlator M 24 x 1

cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte

comutator automat cada/dus

racord dus G 1/2

Baterie monocomanda lavoar DN 8 mâner plin montaj cu o trecere

clasa de debit Z

perlator Eco M 24 x 1

cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte

garnitura scurgere G 1 1/4

sistem de montare rapida

racorduri flexibile

L = 600 mm

KLUDI ZENTA bara dus cu KLUDI ZENTA 1S para dus DN 15

Logoflex-furtun

G 1/2 x G 1/2 x 1600 mm

cu piulite conice

 

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri