SET BATERII, LAVOAR, DUS+SET DUS TEMPESTA NEW 100 (1F), GROHE EUROECO

Adauga un review

  • Cod produs: 44121643
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

698.99 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pachet alcatuit din:
- baterie pentru lavoar EUROECO ( COD ROMSTAL: 44G32732),
- baterie pentru dus EUROECO (COD ROMSTAL: 44G32740),
- telefon de dus TEMPESTA NEW (COD ROMSTAL: 44G27852),
- furtun de dus cu lungimea de 1750 mm si racorduri de x ,
- bara de 60 cm, cu distanta intre gaurile de fixare 62cm

Setul GROHE este conceput pentru echiparea băilor moderne. Acesta este format din baterie pentru lavoar și pentru duș din gama EUROECO și set de duș din gama NEW TEMPESTA. Bateria pentru duș și setul de duș sunt ideale dacă dispunem de o cabină de duș, care este mult mai practică practică și potrivită pentru băi de dimensiuni mai reduse.

Bateriile din gama EUROECO sunt concepute pentru a fi ecofriendly, fiind dotate cu sisteme de reducere a consumului de apă. Bateriile beneficiază de tehnologia EcoJoy, brevetată de GROHE, prin care este redus debitul apei. Bateriile sunt foarte confortabil de utilizat datorită sistemului SilkMove care permite manevrarea ușoară și fluidă a mânerului. Mânerul este conceput pentru monocomandă prin care putem regla temperatura și presiunea apei.

Reducerea consumului de apă înseamnă costuri mai mici la factura de apă și scăderea poluării. GROHE a implementat tehnologiile cele mai avansate din domeniu pentru a oferi produse de cea mai bună calitate, care au un impact redus asupra mediului înconjurător. Putem contribui foarte simplu la ecologizarea mediului prin alegerea setului complet pentru baie format din bateriile EUROECO.

Designul axat pe simplitate, funcționalitate și eleganță al bateriilor EUROECO se potrivește mai multor stiluri de amenajare, conferindu-le un accent modern. Setul de duș NEW TEMPESTA poate fi instalat cu ușurință în cabina de duș, acesta fiind compus din toate elementele necesare pentru funcționalitatea cabinei. Setul de duș conține o bară pentru suportul telefonului de duș, care este prevăzut cu tot cu furtun. Telefonul de duș este dotat cu sistem de curățare rapidă datorită duzelor cauciucate antidepuneri de calcar.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri