SET BATERII, LAVOAR, CADA/DUS+SET DUS TEMPESTA NEW 100 (1F), GROHE EUROECO

Adauga un review

  • Cod produs: 44121637
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

740.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pachet alcatuit din:
- baterie pentru lavoar EUROECO ( COD ROMSTAL: 44G32732),
- baterie pentru cada/dus EUROECO (COD ROMSTAL: 44G32743),
- telefon de dus TEMPESTA NEW (COD ROMSTAL: 44G27852),
- furtun de dus cu lungimea de 1750 mm si racorduri de x ,
- bara de 60 cm, cu distanta intre gaurile de fixare 62cm

GROHE reprezintă calitate excepțională, atenție la detalii, inovație, multifuncționalitate și design surprinzător. Firma germană specializată în producția de obiecte sanitare pentru baie și bucătărie, stabilește de fiecare dată noi standarde prin inovațiile și conceptele pe care le propune. Putem beneficia de toate acestea achiziționând setul complet pentru dotarea băii, format din baterie pentru lavoar, bateria pentru cadă/duș și set de duș. Bateriile sunt din gama EUROECO, iar setul de duș este din gama NEW TEMPESTA.

Axată pe principii de reducere a consumului de apă, gama EUROECO de la GROHE este ideală pentru orice baie. Designul compact al bateriilor pentru lavoar și pentru cadă/duș este conceput pentru manevrarea simplă și comodă, iar suprafața cromată împiedică depunerea murdăriei și asigură igiena corespunzătoare.

Setul de duș NEW TEMPESTA este format din bară de prindere, telefon de duș și furtun de duș. Telefonul de duș este prevăzut cu o protecție specială antilovituri, în cazul în care acesta scapă din mână. Telefonul este acoperit cu o membrană siliconată pentru curățare rapidă, care împiedică depunerile calcaroase care duc la deteriorarea și funcționarea deficitară a acestuia.

EUROECO reprezintă o gamă centrată pe diminuarea volumului de apă utilizată. Bateria pentru lavoar și cea pentru cadă/duș sunt prevăzute cu aerator special pentru reducerea debitului și menținerea confortului și eficienței jetului de apă. Bateriile sunt cu monocomandă, fiind foarte ușor de manevrat, iar cu ajutorul mânerului din dotarea acestora putem regla atât presiunea apei, cât și temperatura acesteia.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri