Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101


Service si garantie

  DECLARATIE DE CONFORMITATE

          Noi, ROMSTAL IMEX S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sos. Vitan-Barzesti nr.11A, sector4, cu certificat de inregistrare nr. J40/14205/1994, in baza documentelor emise de producatori, declaram pe propria raspundere ca produsele cuprinse in prezenta factura:

·     sunt fabricate si corespund directivelor, standardelor si agrementelor tehnice prezentate in fisierele de mai jos;

·     nu pun in pericol sanatatea, viata, securitatea muncii si protectia mediului, respectand prevederile legislatiei in vigoare.

ROMSTAL IMEX S.R.L.

TERMENE DE GARANTIE - Produsele comercializate de ROMSTAL IMEX S.R.L. beneficiaza  de termenele de garantie mentionate in fisierele de mai jos, calculate de la data cumpararii.

Perioada de garantie pentru produsele care nu se afla in lista de mai sus este de 2 ani, iar pentru produsele a căror termen de expirare este mai mic de 2 ani, termenul prevăzut mai sus se reduce la această durată. 

·     Subansamblurile si piesele de schimb pentru produsele comercializate de Romstal au garantie 2 ani si corespund directivelor, standardelor si agrementelor tehnice ale subansamblurilor din care fac parte.

·     Pentru toate celelalte produse comercializate de societate, perioada de garantie este mentionata in certificatele de garantie eliberate la vanzare.

DISPECERAT NATIONAL SERVICE ROMSTAL - 08010.123.123, 0372.123.123 

Reciclati deseurile de ambalaje si  deseurile rezultate la finalul ciclului de viata al produsului conform legislatiei nationale si europene aplicabile in domeniu.