0372 123 101
SEPARATOR MAGNETIC DE NAMOL DIRTMAG, 1"
590,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
+

SEPARATOR MAGNETIC DE NAMOL DIRTMAG, 1"


SEPARATOR MAGNETIC DE NAMOL DIRTMAG, 1"

Cod produs: 42545306
Producator: CALEFFI
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

590,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizat 

Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
+

SEPARATOR MAGNETIC DE NAMOL DIRTMAG, 3/4"

42545305 489,99 LEI / BUC

Descriere

Separator de namol DIRTMAG cu magnet pentru tevi orizontale si verticale, cu racorduri filetate.
Acesta separa impuritatile in suspensie transportate in circuitele inchise ale instalatiilor, impuritati alcatuite in cea mai mare parte din particule de nisip si namol, generand pierderi de sarcina foarte mici. Acestea sunt colectate intr-o camera ampla de decantare care permite frecvente scazute de curatare si din care pot fi evacuate chiar si cu instalatia in functiune.
Dopul superior si surubul de aerisire sunt fabricate din alama UNI EN 12164 CW614N, teul de racord din alama UNI EN 1982 CB 753S, robinetul de golire din alama UNI EN 12420 CW617N, elementul intern este fabricat din HDPE, iar etansarile hidraulice din EPDM.
Procentajul maxim de glicol: 30%

separatoare de namol dirtmag
Separator de namol din tecnopolimer
Utilizarea unui separator de namol din tecnopolimer permite îmbinarea caracteristicilor tehnice si functionale optime cu flexibilitatea si dimensiunile compacte ale produsului. Rozeta orientabila permite de asemenea utilizarea dispozitivului atât pe tevi orizontale cât si pe cele verticale, facilitând astfel instalarea.
 
Caracteristicile fundamentale ale tecnopolimerului sunt :
- rezistenta înlta la deformarea plastica
- rezistenta buna la propagarea crapaturilor
- absorbtie de umiditate foarte scazuta
- rezistenta la abraziunea foarte ridicata
- mentinerea parametrilor functionali la varierea temperaturii
- compatibilitatea cu glicolii si aditivii utilizati în circuite.
 
 
Separarea impuritatilor feroase
 
Seria separatoarelor de namol echipate cu magnet, permite o eficienta mai mare la separarea si colectarea impuritatilor feroase. Acestea sunt retinute în corpul intern al separatorului de namol magnetic creat de magnetii introdusi în inelul extern adecvat. Inelul extern este de asemenea detasabil de pe corp pentru a permite decantarea si evacuarea ulterioara a namolului, cu instalatia în functionare. Inelul magnetic fiind pozitionat în exteriorul corpului separatorului de namol nu sunt afectate caracteristicile hidraulice ale dispozitivului.
 

Impuritățile prezente în apă pot provoca probleme grave în instalațiile hidraulice. Acestea nu trebuie subestimate. Acestea pot cauza probleme ca:

·         Funcționarea neregulată a robinetelor din cauza impurităților ce pot adera pe locașurile robinetelor și pot provoca probleme de reglare și scurgeri.

·         Randamentul redus al schimbătoarelor de căldură din cauza reducerii debitelor și a suprafețelor de schimb termic.

·         Schimb de căldură insuficient din cauza prezenței impurităților în partea inferioară a radiatoarelor.

·         Blocarea și griparea pompelor provocată de impuritățile care se pot acumula în acestea, atât din cauza geometriei specifice, cât și din cauza câmpurilor magnetice generate de pompe.

·         Coroziunea provocată de oxigen și de diferențele de ventilație ceea ce deteriorează sau chiar sparge cazanele, țevile și radiatoarele, generând astfel defecțiuni.

·         Depunerile din țevi le pot reduce semnificativ secțiunea și, prin urmare, debitele de lichid.

Pentru a putea scăpa ușor de aceste imurități care pot produce probleme grave în sistem este indicat să achiziționăm unul din separatoarele magnetice de nămol Dirtmag sau Dirtmagplus de la Caleffi.

Principiu de funcționare DIRTMAG

În afară de caracteristica tradițională de separare a impurităților, separatorul magnetic este prevăzut cu un sistem special brevetat pentru reținerea impurităților feromagnetice din apă. În momentul în care se lovesc de suprafețele interne reticulare, impuritățile din apă se separă și cad în partea inferioară a corpului, unde sunt colectate. Impuritățile se blochează în interiorul corpului de separator, datorită acțiunii celor doi magneți introduși în inelul exterior demontabil. Volumul interior mare al DIRTMAG încetinește lichidul, ceea ce favorizează separarea particulelor prin acțiunea gravitației.

 

Specificatii tehnice

MODEL 545,306
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 3 BAR
KV 10.5 MC/H
RACORD [TOLI] 1" TOLI
DIAMETRU NOMINAL 25 MM
INALTIME [MM] 238 MM
LUNGIME [MM] 129.5 MM
MASA [KG] 1.5

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse