SEPARATOR MAGNETIC DE NAMOL CALEFFI DIRTMAG PLUS CU FILTRU INCORPORAT 3/4''

(1) Vezi review-uri

 • Cod produs: 42545375
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

820.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Separator de namol DIRTMAG PLUS cu magnet, pentru tevi orizontale, verticale sau la 45.
Acesta este format din doua componente distincte dispuse in serie: un separator de murdarie si un filtru interschimbabil.
Separatorul este specific pentru curatarea completa a circuitului hidraulic, protejand astfel continuu centrala termica si
restul componentelor din instalatie.
Corpul este fabricat din tecnopolimer, dopul superior si surubul de aerisire sunt fabricate din alama UNI EN 12164 CW614N,
robinetul de golire din alama UNI EN 12165 CW617N, elementul intern este fabricat din HDPE, iar etansarile hidraulice din EPDM.
Racorduri cu filet interior.
Procentajul maxim de glicol: 30%

Funcţie
Separatorul de nămol separă impurităţile în suspensie transportate în circuitele închise ale instalaţiilor, impurităţi alcătuite în cea mai mare parte din particule de nisip, nămol si rugina, generând pierderi de sarcină foarte mici. Acestea sunt colectate într-o cameră amplă de decantare care permite frecvenţe scăzute de curăţare şi din care pot fi evacuate chiar şi cu instalaţia în funcţiune.
Seria de separatoare de nămol DIRTMAG® este de asemenea prevăzută cu un inel magnetic detaşabil, indicat pentru separarea impurităţilor feroase.
Realizat dintr-un material compozit specific pentru utilizarea în instalaţii de climatizare, acest separator de nămol este foarte flexibil pentru că poate fi instalat atât pe ţevile orizontale cât şi pe acelea verticale.

 

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Principiu de funcționare DIRTMAGPLUS

Dispozitivul multifuncțional se obține prin racordarea în serie a unui separator de impurități cu un cartuș filtrant. Apa din sistem trece întâi prin separatorul de impurități, apoi prin cartușul filtrant. Separatorul de impurități separă particulele din apă prin acțiunea unui element intern. Și impuritățile feroase sunt blocate în interiorul dispozitivului, datorită acțiunii celor doi magneți introduși într-un colier special, extern, demontabil.

Prima trecere prin separatorul de impurități permite reținerea unui procentaj ridicat de impurități din apă, până la cele mai mici dimensiuni. Cartușul filtrant separă impuritățile pe cale mecanică, în funcție de dimensiune, prin intermediul unei site metalice speciale. Toate particulele cu diametre mai mari decât ochiurile de trecere ale sitei sunt oprite și separate. Eficiența de separare este maximă la prima trecere.

Curățarea și întreținerea circuitului

Filtrul (albastru) din aval de separatorul de impurități și prevăzut cu o anumită sită poate opri toate particulele rămase în circuit, ceea ce asigură curățarea inițială optimă a țevii, pentru a proteja centrala și celelalte componente ale sistemului. Filtrul este prevăzut și cu un al doilea cartuș (gri) cu sită mai rară, care se poate utiliza în etapa de întreținere, după prima curățare.

Instalare

Racordul special dintre piulița de blocare și piesa T permite montarea pe țevi verticale, orizontale sau înclinate sub 45°, fără a-i afecta caracteristicile funcționale.

Dozare de aditivi

Acest dispozitiv multifuncțional se poate utiliza și ca punct de acces pentru injectarea în circuit a aditivilor chimici proiectați pentru protecția sistemului.

Așadar, aceste separatoare au această caracteristica tradițională de separare a impurităților plus un sistem special pentru reținere a impurităților feromagnetice din apă. În exteriorul corpului dispozitivului, în zona de colectare a impurităților, se află un inel special, cu două carcase pentru magneți. Particulele feromagnetice sunt reținute în colector și nu revin în circuit. În cazul versiunii cu flanșă, elementul magnetic constă într-un cilindru articulat, introdus într-o teacă din dispozitiv.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL 545375
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 3 BAR
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
KV 6.3 MC/H
LUNGIME [MM] 182 MM
INALTIME [MM] 350.5 MM
MASA [KG] 1.5
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este GRATUIT pentru orice comanda, in perioada 16 - 30 septembrie 2020. In afara promotiei, Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review