SEPARATOR HIDRAULIC DIN OTEL, CU DEZAERATOR SI ROB GOLIRE, IZOLAT Q=8.5MC/H, 2"

Adauga un review

  • Cod produs: 42548009
  • Producator: CALEFFI

3,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Separator hidraulic din otel, tratat la exterior cu rasini epoxy, preizolat.
Echipat cu aerisitor, supapa de inchidere si robinet de golire.
Racorduri olandeze cu filet interior

Conceput pentru racord de 2”, separatorul hidraulic din oțel de la CALEFFI cu dezaerator asigura funcționarea corectă și eficientă a sistemului de încălzire prin pardoseală. Confecționat din cele mai bune materiale și prevăzut cu un mecanism de maximizare a eficienței energetice, separatorul contribuie la protecția instalației.

Separatorul este indispensabil pentru buna funcționare a instalației de încălzire, asigurând eliminarea factorilor cu potențial dăunător. Acesta separă și izolează termic lichidul care circulă, astfel încât să mențină parametrii de funcționare ai sistemului la nivelul dorit.

O altă funcție importantă a separatorului este protejarea instalației prin eliminarea bulelor de aer. Acesta pot contribui la disfuncționalități în cadrul sistemului, împiedicând buna funcționare a instalației.

Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o investiție rentabilă și o soluție mult mai eficientă și avantajoasă în comparație cu sistemele clasice ce utilizează caloriferele. În primul rând datorită consumului mult mai redus și cheltuielilor aferente acestuia mai mici.

Căldura este răspândită în întreaga încăpere omogen și constant, prin intermediul sistemului conceput de CALEFFI. Circulația căldurii se realizează de jos în sus, astfel încât temperatura din încăpere este uniformă. În acest mod nu se mai crează diferențe termice la nivelul camerei, care presupun consum suplimentar pentru a fi compensate și pentru a echilibra sistemul.

Deoarece sunt împiedicate fluctuațiile mari de temperatură, care duc la utilizarea unei puteri termice ridicate, consumul energetic este eficientizat. Dvs veți beneficia în acest fel de cheltuieli diminuate și puteți contribui și la reducerea emisiilor poluante.

Confortul termic este unul mult superior celui resimțit dacă folosiți caloriferele. În primul rând deoarece nu veți mai suferi de senzația neplăcută de pardosea rece. Temperatura din încăpere este uniform și constantă, fără a mai fi nevoie de consum suplimentar.

Caloriferele nu acoperă integral încăperea, fiind necesar de multe ori să folosiți o putere termică foarte ridicată. Economic, ecologic și ușor de utilizat, sistemul de încălzire prin pardoseală de la CALEFFI oferă cel mai bun randament și siguranță în utilizare.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 548
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
DEBIT MAXIM [M3H] 8.5
RACORD [TOLI] 2 TOLI
LUNGIME [MM] 315 MM
INALTIME [MM] 811 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri